Lees meer over de Investment Outlook van ABN AMRO

Live Expert sessie Outlook 2022

Het pad vanaf de top

Lees meer over de Investment Outlook van ABN AMRO

Op dinsdag 14 december presenteerden twee experts van ABN AMRO Private Banking België hun visie op de toekomst. Erik Joly, Chief Investment Officer, presenteerde zijn economische vooruitzichten voor 2022. Daarna gaf Dirk Denies, Senior Wealth Planner, een update over fiscale zaken.

Outlook 2022: Expert sessie

Verwacht wordt dat de wereldeconomie tot 2022 boven haar potentieel zal blijven groeien. Ondanks de lagere rendementsverwachtingen blijven de vooruitzichten voor risicovolle activa, met name aandelen en hoogrentende obligaties, positief. Op fiscaal vlak maken we de balans op rond onroerende goederen in het buitenland, de buitenlandse successierechten en de verkoopsrechten in het Vlaamse Gewest.

ABN AMRO Private Banking

Vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere cliënt unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO Private Banking kunt u rekenen op een team van ervaren specialisten, op waardevol advies en een deskundige dienstverlening op maat. Onze gespecialiseerde Private Bankers nemen graag de tijd om samen met u een vermogensstrategie uit te stippelen die aansluit bij uw persoonlijke doelstellingen.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen cliënt bij ABN AMRO Private Banking en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze Manager New Business, Julien Richelle u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken introduceert Julien u aan een Private Banker.