Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Beleggen voor ondernemer & onderneming

Denkt u erover na om uw vermogen te beleggen maar zoekt u nog de juiste weg? We zijn er voor u om u te helpen met het maken van de juiste keuzes. Want belegt u liefst privé of via uw vennootschap? En houdt u liefst zelf de touwtjes in handen of laat u zich graag begeleiden? 

Onze experten zoeken graag samen met u naar de ideale oplossing voor uw situatie, passend bij uw wensen en voorkeuren.

Speciaal voor ondernemers & ondernemingen

ABN AMRO

Het ondernemersmandaat

Met het ondernemersmandaat krijgt u een portefeuille die optimaal is belegd voor vennootschappen en bestaat uit een beperkt aantal specifieke beleggingsfondsen. Het mandaat streeft ernaar te investeren in financiële instrumenten met een lage fiscale impact binnen de vennootschapsbelasting. Daarnaast blijven het goed beheer, het volgen van de strategie en het respecteren van het beleggingsprofiel de belangrijkste uitgangspunten.
ABN AMRO

Ontdek het echte rendement van uw beleggingen met de ondernemersscan

Om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen en uw vermogen te optimaliseren, wilt u een volledig inzicht hebben in het nettorendement van uw beleggingen. Met onze ondernemersscan brengen wij de belastingdruk van uw portefeuille gedetailleerd in kaart. Daarmee streven wij ernaar meer transparantie te creëren voor ondernemers en ondernemingen rond hun beleggingen in de vennootschap.
ABN AMRO

Duurzaam beleggen of ESG beleggen: ontdek ons aanbod

ESG- en duurzame beleggingen zijn cruciaal voor de toekomst van onze wereld én onze portfolio’s. Want meer dan ooit hebben we nood aan een goede balans tussen mens, milieu en maatschappij. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het uitkiezen en aanbieden van ESG- en duurzame beleggingen, zonder aan rendabiliteit in te boeten. Zo denkt u niet alleen aan de toekomst van de planeet, maar ook aan uw eigen toekomst, en die van de volgende generaties.

Beleggen zoals u dat wilt

Discretionair Vermogensbeheer

Laat u het beheer van uw vermogen liever over aan specialisten? Met Discretionair Vermogensbeheer laat u uw vermogen beleggen volgens uw beleggersprofiel, met financiële oplossingen die aansluiten op uw wensen op lange termijn.

Beleggingsadvies

Wilt u zelf de touwtjes in handen houden maar kunt u wat extra advies gebruiken? Samen met de beleggingsadviseur van ABN AMRO Private Banking bouwt u een evenwichtige beleggingsportefeuille op in functie van uw kennis en risicoprofiel.

Zelfstandig beleggen

Bent u een actieve belegger die liever zélf de beleggingsbeslissingen neemt? Met onze dienst Execution Only krijgt u dagelijks toegang tot de financiële markten zonder bijkomend advies.

ABN AMRO

ABN AMRO Ondernemersdossiers

Heeft u een familiebedrijf? Bent u opzoek naar relevante inzichten rond uw vermogen als ondernemer? Heeft uw onderneming nood aan bijkomende informatie rond belangrijke transitiethema’s? Onze experten zien regelmatig dezelfde thema’s terugkeren. Wij behandelen de meest prangende vragen en thema’s in onze ondernemersdossiers en rapporten.

Wanneer kan ik cliënt worden?

Portemonnee

Vrij besteedbaar vermogen

U heeft een vrij besteedbaar vermogen van minimaal € 1.000.000. 

U bent ondernemer en verwacht binnen nu en drie jaar uw bedrijf te verkopen.

Kantoor

Familiale onderneming

U heeft een familiebedrijf met een jaaromzet van minimaal €20.000.000.

Kantoren in België

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat ABN AMRO Private Banking voor u en uw onderneming kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op met Thibeau De Vogelaere, op het telefoonnummer +32 (0) 470 68 7917, of laat uw gegevens achter om teruggebeld te worden.