Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Kredieten bij ABN AMRO Private Banking

Extra financiële slagkracht met een vastgoedfinanciering effectenkrediet, of bedrijfsfinanciering?

U wilt een project of bedrijfsactiviteiten financieren, vastgoed aankopen of een actief te gelde maken? ABN AMRO Private Banking biedt u flexibele kredietoplossingen op maat aan. Van eenvoudige effectenkredieten (ook wel lombard krediet genoemd) tot de meer complexere bedrijfsfinancieringen: onze kredietspecialisten bekijken samen met u uw projecten en uw financiële situatie. Zij adviseren en begeleiden u bij al uw financieringen in het kader van uw vermogensstrategie.

Tip
ABN AMRO

Meer financiële ruimte met een effectenkrediet / lombard krediet

Stel: u heeft in de loop der jaren een mooie beleggingsportefeuille opgebouwd. Wat doet u dan als er plots een aantrekkelijke investeringsopportuniteit opduikt, zoals een investering in vastgoed? Uw effecten opofferen om het andere te kunnen kopen? Dat is niet nodig. Dankzij een krediet met uw effectenportefeuille als onderpand heeft u fondsen tot uw beschikking zonder dat u uw effecten hoeft te verkopen. Zo vangt u twee vliegen in één klap: u behoudt uw volledige effectenportefeuille én krijgt snel toegang tot fondsen waarmee u kunt profiteren van interessante beleggingsopportuniteiten. Ideaal om uw vermogen verder te spreiden en diversifiëren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zo’n effectenkrediet, ook wel lombard krediet genoemd? Hier leest u alvast wat meer. En natuurlijk bent u altijd welkom voor een gesprek.

ABN AMRO

Een vastgoedfinanciering

U besluit vastgoed te kopen? In dat geval kan het een goed idee zijn om een deel te financieren met uw eigen middelen, en een ander deel met een lening. Zo kunt u niet alleen een grotere investering doen, u blijft ook beschikken over een deel van uw eigen middelen. Deze kunt u dan weer gebruiken om andere beleggingsopportuniteiten te grijpen. Sterker nog: dankzij onze competitieve rentevoeten voor kredieten is het zelfs mogelijk dat u een hoger rendement haalt op uw eigen vermogen. Ontdek de mogelijkheden voor een vastgoedfinanciering in onze Prospectus Hypothecaire Kredieten , of neem vrijblijvend contact met ons op.

ABN AMRO

Een bedrijfsfinanciering

U heeft nood aan financieringsoplossingen om veranderingen op vlak van regelgeving of technologie aan te pakken, om uw bedrijf uit te breiden, om groei mogelijk te maken en om uw operationele bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Denk aan financiering voor het optimaliseren van uw toeleveringsketen, uitbreiding van uw werkkapitaal of investeringen in infrastructuur, machines of andere kapitaaluitgaven. Mogelijke oplossingen zijn bijvoorbeeld een termijnkrediet of (doorlopende) kredietfaciliteit. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen uw (bedrijfs)doelstellingen te bereiken?

Voor wie is Private Banking?

Bij ABN AMRO Private Banking krijgt u voor elke fase in uw leven ondersteuning van een gespecialiseerde Private Banker. Zo bent u verzekerd van waardevol advies en deskundige dienstverlening op maat. Heeft u een besteedbaar vermogen van € 1.000.000 en wilt u meer weten over wat ABN AMRO Private Banking voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Onze aanpak

Als cliënt van ABN AMRO Private Banking krijgt u uw eigen Private Banker, met wie u uw ideeën kunt toetsen. Hij vraagt kritisch door naar uw motivaties en houdt u scherp in uw beweegredenen. Uw Private Banker en Commercieel Assistent overzien uw totale situatie. En als u specifieke wensen heeft, staat uw eigen team van specialisten voor u klaar.