Altijd op de hoogte

Effectentaks - ABN AMRO Private Banking.jpg

De effectentaks 2.0 – Een stand van zaken

14 January 2021

Op 6 januari 2021 werd het wetsontwerp tot invoering van een (nieuwe) effectentaks gepubliceerd. Hoewel het wetgevend proces nog verder moet doorlopen worden en teksten dus nog kunnen wijzigen, is de kans reëel dat de tekst quasi ongewijzigd zal worden aangenomen. Dit neemt echter niet weg dat er over heel wat punten nog onduidelijkheid heerst.
Award

ABN AMRO uitgeroepen tot Best Overall European Private Bank bij WealthBriefing Awards

ABN AMRO is bij de uitreiking van de achtste jaarlijkse WealthBriefing European Awards uitgeroepen tot Best Overall European Private Bank. Verder won ABN AMRO prijzen voor Private Bank Customer Facing Digital Capabilities, Philanthropy Offering, en Estate Planning, en bereikte de bank de finale in de categorieën Domestic Clients Team en Corporate Social Responsibility/Diversity.
Ondernemer en onderneming

Digitaal Magazine Ondernemer & Onderneming

België is een land van KMO’s en als bank hebben we het voorrecht dat we veel inspirerende ondernemers tegenkomen. Ons nieuw, digitaal magazine staat dan ook helemaal in het teken van ondernemers en hun onderneming.

Beleggen in 2021: een nieuwe start

We hebben een turbulent jaar achter de rug. Hoewel de markt beweeglijk blijft, verwachten we een aanhoudend economisch herstel vanaf het tweede kwartaal van 2021. We zijn van mening dat beleggers zich moeten voorbereiden op deze 'grote herstart' met een lichte overweging van risico in de portefeuille. In deze video geeft Erik Joly, Chief Investment Officer ABN AMRO Private Banking, een concrete en beknopte toelichting bij onze beleggingsvisie voor 2021. Hij legt uit waar de risico's én kansen liggen voor het komende beleggingsjaar.

ONDERNEMING & ONDERNEMER

Today

Today is een interactief nieuwsplatform voor uw dagelijkse dosis financiële informatie én het laatste nieuws over de activiteiten van ABN AMRO.