Altijd op de hoogte

Award

ABN AMRO uitgeroepen tot Best Overall European Private Bank bij WealthBriefing Awards

ABN AMRO is bij de uitreiking van de achtste jaarlijkse WealthBriefing European Awards uitgeroepen tot Best Overall European Private Bank. Verder won ABN AMRO prijzen voor Private Bank Customer Facing Digital Capabilities, Philanthropy Offering, en Estate Planning, en bereikte de bank de finale in de categorieën Domestic Clients Team en Corporate Social Responsibility/Diversity.
Beleggingsstrategie update

Beleggingsstrategie: Afnemende onzekerheden

28 oktober 2020

ABN AMRO is iets minder voorzichtig geworden in haar beleggingsvisie. Meer specifiek meent de bank dat het tijd is om wat minder terughoudend te zijn bij het beleggen in aandelen. Aan beleggers wordt dan ook de suggestie gedaan om te kiezen voor een neutrale weging van aandelen in plaats van een bescheiden onderweging.
Ondernemer en onderneming

Digitaal Magazine Ondernemer & Onderneming

België is een land van KMO’s en als bank hebben we het voorrecht dat we veel inspirerende ondernemers tegenkomen. Ons nieuw, digitaal magazine staat dan ook helemaal in het teken van ondernemers en hun onderneming.
ONDERNEMING & ONDERNEMER

ABN AMRO Today

ABN AMRO Today is een interactief nieuwsplatform voor uw dagelijkse dosis financiële informatie én het laatste nieuws over de activiteiten van ABN AMRO.

Beleggen vanaf de tweede helft van 2020: hoe nu verder?

Als gevolg van het coronavirus zit de economie momenteel in een diepe recessie. Wat betekent dat voor de beleggingsvooruitzichten op de korte en middellange termijn? Hoofd Beleggingsstrategie Ralph Wessels neemt u mee. Op dit moment zijn we nog terughoudend in onze portefeuille, maar kijken we met een 12 tot 18-maands blik, dan zijn wij positief en denken we dat aandelen dé beleggingscategorie zijn.