Beleggen in de tweede helft van 2022: wat kunt u verwachten?

Tijdens de afgelopen maanden is de economische tegenwind in kracht toegenomen. Voor beleggers is het van belang om goed te spreiden, zowel over de verschillende beleggingscategorieën als daarbinnen. Waarom het huidige marktklimaat vraagt om een evenwichtige portefeuillepositionering legt Chief Economist Erik Joly uit in deze video.
Julien Richelle

Beleggen bij ABN AMRO Private Banking

Heeft u interesse in beleggen bij ABN AMRO Private Banking? Neem dan vrijblijvend contact op met Julien Richelle om uw wensen en behoeften te bespreken. Maak kennis met onze persoonlijke dienstverlening.

Woman with phone

Lees het laatste nieuws op Today

Today is onze interactieve contentwebsite waar u terecht kan voor uw dagelijkse dosis financiële informatie en het laatste nieuws over de activiteiten van ABN AMRO.

Duurzaam Beleggingsadvies

Duurzaam beleggingsadvies: bijdragen aan een betere wereld

Duurzaam Beleggingsadvies is gericht op het creëren van financieel rendement met respect voor de welvaart en leefomstandigheden van volgende generaties. Samen met uw beleggingsadviseur bouwt u uw portefeuille structureel op. Duurzaamheid én uw persoonlijke situatie, wensen, doelen en risicoprofiel staan daarbij centraal.

Video Banking

Een videogesprek met uw Private Banker waar het u uitkomt

Voor een persoonlijk gesprek over uw vermogen hoeft u de deur niet meer uit. Met Video Banking heeft u een online videogesprek met uw Private Banker, wanneer het u uitkomt via uw computer, tablet of smartphone.

ABN AMRO Private Banking

Vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere cliënt unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO Private Banking kunt u rekenen op een team van ervaren specialisten, op waardevol advies en een deskundige dienstverlening op maat. Onze gespecialiseerde Private Bankers nemen graag de tijd om samen met u een vermogensstrategie uit te stippelen die aansluit bij uw persoonlijke doelstellingen.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen cliënt bij ABN AMRO Private Banking en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze Manager New Business, Julien Richelle u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken introduceert Julien u aan een Private Banker.

Icon Digital Banking App
Icon Digital Banking App

Digital Banking App

Analyseer en beheer uw portefeuille met de app ABN AMRO Belgium PB.

  • Raadpleeg de waarde van uw portefeuille op elk moment.
  • Volg de evolutie van uw beleggingen per sector, valuta, waarde en geografisch gebied waar en wanneer u maar wilt.
  • Nu ook betalingen mogelijk tot 50.000 euro.

Meer informatie over de app & webportal