Beleggen in 2021: een nieuwe start

We hebben een turbulent jaar achter de rug. Hoewel de markt beweeglijk blijft, verwachten we een aanhoudend economisch herstel vanaf het tweede kwartaal van 2021. We zijn van mening dat beleggers zich moeten voorbereiden op deze 'grote herstart' met een lichte overweging van risico in de portefeuille. In deze video geeft Erik Joly, Chief Investment Officer ABN AMRO Private Banking, een concrete en beknopte toelichting bij onze beleggingsvisie voor 2021. Hij legt uit waar de risico's én kansen liggen voor het komende beleggingsjaar.
Julien Richelle

Beleggen bij ABN AMRO Private Banking

Heeft u interesse in beleggen bij ABN AMRO Private Banking? Neem dan vrijblijvend contact op met Julien Richelle om uw wensen en behoeften te bespreken. Maak kennis met onze persoonlijke dienstverlening.
Woman with phone

Lees het laatste nieuws op Today

Today is onze interactieve contentwebsite waar u terecht kan voor uw dagelijkse dosis financiële informatie en het laatste nieuws over de activiteiten van ABN AMRO.
Video Banking

Een videogesprek met uw Private Banker waar het u uitkomt

Voor een persoonlijk gesprek over uw vermogen hoeft u de deur niet meer uit. Met Video Banking heeft u een online videogesprek met uw Private Banker, wanneer het u uitkomt via uw computer, tablet of smartphone.
Duurzaam Beleggen

Duurzaam beleggen: goed voor de wereld, goed voor uzelf

Met een duurzame beleggingsportefeuille toont u uw maatschappelijke betrokkenheid bij mens, maatschappij en milieu. Het geeft u de mogelijkheid te investeren in een betere toekomst. Zowel voor u als de generaties na u.

ABN AMRO Private Banking

Vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere cliënt unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO Private Banking kunt u rekenen op een team van ervaren specialisten, op waardevol advies en een deskundige dienstverlening op maat. Onze gespecialiseerde Private Bankers nemen graag de tijd om samen met u een vermogensstrategie uit te stippelen die aansluit bij uw persoonlijke doelstellingen. 

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen cliënt bij ABN AMRO Private Banking en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze Manager New Business, Julien Richelle u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Julien u aan een Private Banker.