Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Tarieven Beleggen

Onze beleggingstarieven, zwart op wit

Inzicht in uw beleggingskosten

Bij ABN AMRO Private Banking kunt u op tal van manieren beleggen in een brede waaier van producten. Wat u daarvoor betaalt, hangt af van de diensten die u afneemt en van uw transactiegedrag. In de onderstaande tarievenlijst vindt u de belangrijkste kosten voor beleggen.

 
 

Uw jaarlijkse beleggingskosten

Welke kosten brengt beleggen met zich mee?

Belegt u bij ABN AMRO Private Banking? Dan bestaan de kosten uit:

  • De advieskosten of het all-in tarief voor uw beleggingsvorm.
  • De transactiekosten voor uw koop- en verkooporders. Betaalt u als cliënt een all-in tarief, dan zijn deze transactiekosten niet van toepassing.
  • BTW. Op de transactiekosten betaalt u geen BTW. Op de advieskosten, het all-in tarief Discretionair Vermogensbeheer en op sommige andere kosten betaalt u 21% BTW.
  • De lopende kosten van beleggingsfondsen. Beleggingsfondsen maken kosten. Deze zogenaamde 'lopende kosten' zitten in de prijs van het beleggingsfonds.

U ziet de kosten voor beleggen in een bedrag en een percentage van uw beleggingsportefeuille. Dit is de waarde van uw beleggingen en de liquiditeiten.

Beleggen zoals u dat wilt

Beleggen bij ABN AMRO Private Banking kan op veel manieren. Welke manier van beleggen past bij u? Wat is uw potentieel rendement? Om dat te bepalen, kijkt u natuurlijk ook naar de kosten. Maar het is nog belangrijker dat u een beleggingsvorm kiest die goed aansluit bij uw beleggersprofiel en uw persoonlijke voorkeuren.

Beleggen zoals u dat wilt

ABN AMRO

Discretionair Vermogensbeheer

Laat u het beheer van uw vermogen liever over aan specialisten? Met Discretionair Vermogensbeheer laat u uw vermogen beleggen volgens uw beleggersprofiel, met financiële oplossingen die aansluiten op uw wensen op lange termijn.

Meer informatie
ABN AMRO

Beleggingsadvies

Wilt u zelf de touwtjes in handen houden maar kunt u wat extra advies gebruiken? Samen met de beleggingsadviseur van ABN AMRO Private Banking bouwt u een evenwichtige beleggingsportefeuille op in functie van uw kennis en risicoprofiel.

Meer informatie
ABN AMRO

Zelfstandig beleggen

Bent u een actieve belegger die liever zélf de beleggingsbeslissingen neemt? Met onze dienst Execution Only krijgt u dagelijks toegang tot de financiële markten zonder bijkomend advies.

Meer informatie