Investment Outlook 2021

Een nieuwe start


De gebeurtenissen van 2020 waren heftig. Maar 2021 belooft een jaar van herstel te worden – een herstel dat naar verwachting in het tweede kwartaal begint. In onze Beleggingsstrategie staan we uitgebreid stil bij deze grote economische herstart en doen wij suggesties hoe beleggers zich daarop kunnen voorbereiden.

Stay safe

Update beleggingsstrategie - Herstel in de maak

ABN AMRO houdt een voorkeur voor aandelen boven obligaties. Een wereldwijd herstel is ingezet, maar blijft vooralsnog gefragmenteerd

Beleggen in 2021: een nieuwe start

We hebben een turbulent jaar achter de rug. Hoewel de markt beweeglijk blijft, verwachten we een aanhoudend economisch herstel vanaf het tweede kwartaal van 2021. We zijn van mening dat beleggers zich moeten voorbereiden op deze 'grote herstart' met een lichte overweging van risico in de portefeuille. In deze video geeft Erik Joly, Chief Investment Officer ABN AMRO Private Banking, een concrete en beknopte toelichting bij onze beleggingsvisie voor 2021. Hij legt uit waar de risico's én kansen liggen voor het komende beleggingsjaar.
Investment Outlook

Uitzending Outlook 2021

2020 was een opmerkelijk en bewogen (beurs)jaar. Tijdens de Outlook 2021 blikten we terug op een jaar zoals geen ander en keken we vooruit naar de uitdagingen die zich nu al aanbieden. Erik Joly, Chief Investment Officer  en Dirk Denies,  Senior Wealth Planner, schetsten de vooruitzichten. Dit webinar werd professioneel begeleid door Michaël Van Droogenbroeck, financieel journalist bij de VRT. Hij legde ook de vragen van onze kijkers live voor aan onze experten. 

Hebt u de Outlook gemist? U kunt de uitzending integraal bekijken op Today.