Online uitzending Investment Outlook

Investment Outlook 2021

Weer open

Online uitzending Investment Outlook

Herbekijk onze live online toelichting op onze Investment Outlook door Erik Joly en moderator Michaël Van Droogenbroeck.

De maatschappij gaat weer open – en daarmee ook de economie. Tegen deze achtergrond blijven wij de voorkeur geven aan aandelen boven obligaties. Aandelen hebben in de afgelopen maanden al flinke terreinwinst geboekt. Maar wij zien genoeg redenen om positief te blijven over deze beleggingscategorie.

Beleggen in de tweede helft van 2021: weer open

Het jaar is goed begonnen voor beleggers. De economie gaat verder open. We verwachten dat de groei van de wereldeconomie in de tweede helft van het jaar gaat versnellen. Tegen deze positieve achtergrond blijven wij de voorkeur geven aan aandelen boven obligaties. In deze video geeft Chief Investment Officer Erik Joly een concrete en beknopte toelichting bij onze beleggingsstrategie voor de tweede helft van 2021.
Weer open

Herbekijk de uitzending Outlook 2021

Wat kunt u verwachten: 

  • Uitleg over de beleggingsstrategie door Erik Joly, Chief Economist ABN AMRO België onder begeleiding van moderator Michaël Van Droogenbroeck, financieel journalist. 
  • Antwoorden op vragen als: Wat is de invloed van veranderend consumentengedrag? Welke aandelenmarkten worden beïnvloed? Wat wordt de positie van obligaties? Wat zijn de risico's en waar liggen de kansen?