Lenen

Kredieten bij ABN AMRO Private Banking

Extra financiële slagkracht met een vastgoedfinanciering of effectenkrediet?

Soms komt extra financiële ruimte goed van pas. Misschien kunt u geld uit eigen middelen vrijmaken. Maar dat komt niet altijd goed uit, omdat u liever niet raakt aan uw bestaande beleggingen. In dat geval kunnen wij u een effectenkrediet aanbieden aan een competitieve rentevoet, met uw portefeuille als onderpand. Zo hebt u niet alleen de handen vrij om te profiteren van interessante beleggingsopportuniteiten, mogelijk levert uw investering ook een groter rendement op dan de kostprijs van uw krediet. Voor professioneel advies en kredietoplossingen op maat kunt u steeds terecht bij de kredietexperts van ABN AMRO Private Banking.

Tip
Financieren

Meer financiële ruimte met een effectenkrediet

Stel: u hebt in de loop der jaren een mooie beleggingsportefeuille opgebouwd. Wat doet u dan als er plots een aantrekkelijke investeringsopportuniteit opduikt, zoals een investering in vastgoed? Uw effecten opofferen om het andere te kunnen kopen? Welnu, dankzij een krediet met uw effectenportefeuille als onderpand hebt u fondsen tot uw beschikking zonder dat u uw effecten hoeft te verkopen. Zo vangt u twee vliegen in één klap: u behoudt uw volledige effectenportefeuille én krijgt snel toegang tot fondsen waarmee u kunt profiteren van interessante beleggingsopportuniteiten. Ideaal om uw vermogen verder te spreiden en diversifiëren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een effectenkrediet?

Vastgoedfinanciering

Een vastgoedfinanciering

U besluit vastgoed te kopen? In dat geval kan het een goed idee zijn om een deel te financieren met uw eigen middelen, en een ander deel met een lening. Zo kunt u niet alleen een grotere investering doen, u blijft ook beschikken over een deel van uw eigen middelen. Deze kunt u dan weer gebruiken om andere beleggingsopportuniteiten te grijpen. Sterker nog: dankzij onze competitieve rentevoeten voor kredieten is het zelfs mogelijk dat u een hoger rendement haalt op uw eigen vermogen. Ontdek de mogelijkheden voor een vastgoedfinanciering in onze Prospectus Hypothecaire Kredieten , of neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor wie is Private Banking?

Bij ABN AMRO Private Banking krijgt u voor elke fase in uw leven ondersteuning van een gespecialiseerde Private Banker. Zo bent u verzekerd van waardevol advies en deskundige dienstverlening op maat. Heeft u een besteedbaar vermogen van € 500.000 en wilt u meer weten over wat ABN AMRO Private Banking voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Onze aanpak

Als cliënt van ABN AMRO Private Banking krijgt u uw eigen Private Banker, met wie u uw ideeën kunt toetsen. Hij vraagt kritisch door naar uw motivaties en houdt u scherp in uw beweegredenen. Uw Private Banker en Commercieel Assistent overzien uw totale situatie. En als u specifieke wensen heeft, staat uw eigen team van specialisten voor u klaar.