Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Paying agent services

Heeft u vragen?

ABN AMRO Private Banking levert efficiënte Paying Agent Services aan UCITS-fondsen die actief zijn op de Belgische markt. Hier vindt u alle fondsen terug die door ons vertegenwoordigd worden in België, met al hun digitale informatie.

KIID’s, Prospectus of andere relevante publicaties van de fondsen waarvoor ABN AMRO Bank de Agent is in België kunnen steeds kosteloos op papier verkregen worden. Gelieve hiervoor een mail te sturen naar financial.services@be.abnamro.com met uw concrete vraag en telefoonnummer, we nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Onderstaande informatie wordt gepubliceerd in het kader van de activiteit van ABN AMRO Bank N.V., Belgisch bijkantoor als Paying Agent en gecommuniceerd aan de Belgische beleggers uit naam van het/de betrokken UCITS-fonds(en). De inhoud, geheel of gedeeltelijk, mag niet als promotie voor beleggingen of financiële diensten, inclusief beleggingsadvies of beheer, ten aanzien van Private Banking cliënteel van ABN AMRO Bank N.V., Belgisch bijkantoor beschouwd worden.