Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Instituten & Charitas

 

Uw toegang tot onze expertise en ervaring

Bent u bestuurder of directielid van een social profit organisatie? Dan kunt u bij ons terecht voor advies op maat. ABN AMRO Instituten & Charitas focust zich immers al jaar en dag op instellingen die actief zijn in de zorg of in het onderwijs, of die op een of andere manier een rol spelen in het maatschappelijke veld. Het is onze missie om de financiële gemoedsrust van u en uw organisatie te verhogen, zodat u zich maximaal op uw kerntaken kunt concentreren.

Samenwerking met het Centre for Social Investments van de Universiteit Heidelberg

De specifieke noden en uitdagingen van uw organisatie verdienen de aandacht van al onze medewerkers binnen Instituten & Charitas. Daarnaast willen wij het academische onderzoek naar deze sector stimuleren. Deze twee factoren hebben ons ertoe aangezet een partnership aan te gaan met het Centre for Social Investments van de gereputeerde Universiteit Heidelberg. Wij steunen onder andere hun onderzoek naar hoe organisaties hun impact kunnen verhogen door onderlinge samenwerking. Een juiste berekening van de Social Return on Investment geniet daarbij onze bijzondere aandacht.

Een multidisciplinair team voor een totale aanpak

ABN AMRO Instituten & Charitas bekijkt zorgvuldig uw specifieke financiële context. Uw relatiemanager begeleidt u in uw strategische reflectie rond uw noden en verplichtingen en werkt de voorgestelde oplossingen samen met een team van experten uit.

Kom eens praten

Benieuwd wat ABN AMRO voor u kan betekenen? Kom eens langs, we geven u graag meer uitleg over ons aanbod.

Voor wie is Private Banking?

Bij ABN AMRO Private Banking krijgt u voor elke fase in uw leven ondersteuning van een gespecialiseerde Private Banker. Zo bent u verzekerd van waardevol advies en deskundige dienstverlening op maat. Heeft u een besteedbaar vermogen van € 1.000.000 en wilt u meer weten over wat ABN AMRO Private Banking voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Onze aanpak

Als cliënt van ABN AMRO Private Banking krijgt u uw eigen Private Banker, met wie u uw ideeën kunt toetsen. Hij vraagt kritisch door naar uw motivaties en houdt u scherp in uw beweegredenen. Uw Private Banker en Commercieel Assistent overzien uw totale situatie. En als u specifieke wensen heeft, staat uw eigen team van specialisten voor u klaar.

Dienstverlening: speciaal voor u

ABN AMRO

Private Wealth Management

Hoe groter uw vermogen, hoe complexer de vraagstukken. Hoe wilt u bijvoorbeeld het vermogen overdragen aan de volgende generatie? Daarom heeft u bij Private Wealth Management uw Client Service Team, dat kritisch en deskundig naar uw vermogen kijkt.

ABN AMRO

Ontdek onze unieke aanpak voor ondernemers

Ambities stoppen niet na het verkopen van uw bedrijf. Er komen juist veel vragen op u af. Wilt u opnieuw een bedrijf beginnen? Meer mogelijkheden op het gebied van beleggen? Of draagt u de zaak over aan de volgende generatie? Gelukkig kunt u rekenen op de specialisten vermogensplanning van ABN AMRO Private Banking.

ABN AMRO

Paying Agent Services

ABN AMRO Private Banking levert efficiënte Paying Agent Services aan UCITS-fondsen die actief zijn op de Belgische markt. Neem contact op met ons lokale team voor meer informatie over hoe u van start kunt gaan.

ABN AMRO

Onafhankelijke vermogensbeheerders

U adviseert uw cliënten onafhankelijk, persoonlijk en op een hoog niveau. Dankzij onze decennialange ervaring in het bedienen van onafhankelijke vermogensbeheerders kunnen wij u oplossingen en diensten aanbieden die uw eigen aanbod perfect aanvullen.