Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Ontdek onze ondernemersdossiers en sector- en themarapporten

Laat uw e-mailadres achter en ontvang alle dossiers en rapporten in uw mailbox. Daarnaast ontvangt u onze nieuwsbrief en blijft u maandelijks op de hoogte van onze beleggingsstrategie en andere relevante artikels voor u als ondernemer.
 

Voor u als ondernemer:

ABN AMRO

Dossier: Bedrijfsoverdracht

Is uw onderneming klaar voor een volgende stap? Of denkt u eraan te stoppen? Misschien is één van uw kinderen klaar om in het familiebedrijf te stappen? Wanneer u overweegt uw bedrijf gedeeltelijk of volledig over te dragen komt er veel op uw pad. Ontdek waar u rekening mee moet houden in de periode voor, tijdens en na de overdracht.

Ondernemersdossier NL

Dossier: Uitdagingen voor u als ondernemer

Hoe optimaal vermogen opbouwen binnen de onderneming? Of op welke manier een slimme vastgoedstrategie opzetten? Elke situatie is anders en als bank werken wij steeds op maat van de cliënt, maar op een aantal van deze vragen en thema's laten onze experten alvast graag hun licht schijnen.  

Voor uw onderneming:

Preview Logistiek

Logistiek in het teken van innovatie en verduurzaming

De COVID-pandemie, de opkomst van e-commerce en de verstoring van internationale supply chains hebben het belang van efficiënte logistieke ketens de laatste jaren sterk onderstreept. En hoewel de sector veerkrachtig is gebleken, bieden verschillende nieuwe uitdagingen zich aan. Want hoe evolueren naar een meer duurzame logistiek? En hoe kunnen data en digitale oplossingen de logistieke keten daarbij helpen?
Digital Twinning Rapport NL

Digital Twinning, de nieuwe concurrentieslag in de maakindustrie

Tijdens de Hannover Messe 2023 was dit thema alom tegenwoordig. Digital Twinning opent de weg voor maakbedrijven naar efficiëntere en duurzamere producten en processen. Ook is het een belangrijke hefboom in de evolutie naar meer dienstverlenende verdienmodellen in de industrie. Wilt u meer weten over wat digitaal en data kunnen betekenen in uw processen en hoe u uw organisatie daarin kan laten evolueren?
Servitization NL

Services als verdienmodel in de industrie

Dit thema houdt onze sectorspecialisten al jaren bezig. Hoe kunnen maakbedrijven evolueren naar meer duurzame en stabiele verdienmodellen? Evolueren naar meer dienstverlening is daarbij een belangrijke tendens. Digitalisering in de industrie maakt deze 'servitisation' evolutie nu ook mogelijk voor KMOs. Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe dit proces er kan uitzien voor uw onderneming?