Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Carrière bij ABN AMRO België

Maak deel uit van ons team en deel onze ambities

In de bankwereld maken mensen het verschil. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Uiteraard zijn we op zoek naar bankiers. Maar ook als je een ander profiel hebt, zijn er veel mogelijkheden binnen onze bank. We zoeken immers talenten voor de meest uiteenlopende vakgebieden.

Alles draait om vertrouwen en wat is er nu persoonlijker dan vertrouwen? Het is cruciaal dat je het vertrouwen kunt winnen van onze cliënten. Dat is niet alleen een kwestie van jouw talenten, maar ook van jouw persoonlijkheid. Het kan enkel door deskundigheid in jouw discipline, door jouw professionele en discrete houding en door jouw luistervaardigheid. Bij ABN AMRO gaan we een langetermijnrelatie aan, zowel met onze cliënten als met onze medewerkers. Dat doen we door dagelijks onze basiswaarden – vertrouwd, professioneel, ambitieus – te vertalen naar concrete acties en ideeën.

 

Wat kan ABN AMRO jou bieden?

Bij ABN AMRO kom je terecht in een team van professionele medewerkers die de uitdaging van de complexe en snel wijzigende financiële wereld niet uit de weg gaan. Daarom hecht ABN AMRO veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Bij ons betekent dat ook veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. Uiteraard horen een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden daar bij.

Een job bij ABN AMRO. Iets voor jou?