Instituten & Charitas

Uw toegang tot onze expertise en ervaring

Bent u bestuurder of directielid van een socialprofitorganisatie? Dan kunt u bij ons terecht voor advies op maat. ABN AMRO Instituten & Charitas focust zich immers al jaar en dag op instellingen die actief zijn in de zorg of in het onderwijs, of die op een of andere manier een rol spelen in het maatschappelijke veld. Het is onze missie om de financiële gemoedsrust van u en uw organisaties te verhogen, zodat u zich maximaal op uw kerntaken kunt concentreren.

Samenwerking met het Centre for Social Investments van de Universiteit Heidelberg

De specifieke noden en uitdagingen van uw organisatie verdienen de aandacht van al onze medewerkers binnen Instituten & Charitas. Daarnaast willen wij het academische onderzoek naar deze sector stimuleren. Deze twee factoren hebben ons ertoe aangezet een partnership aan te gaan met het Centre for Social Investments van de gereputeerde Universiteit Heidelberg. Wij steunen onder andere hun onderzoek naar hoe organisaties hun impact kunnen verhogen door onderlinge samenwerking. Een juiste berekening van de Social Return on Investment geniet daarbij onze bijzondere aandacht. 

Een multidisciplinair team voor een totale aanpak

ABN AMRO Instituten & Charitas bekijkt zorgvuldig uw specifieke financiële context. Uw relatiemanager begeleidt u in uw strategische reflectie rond uw noden en verplichtingen en werkt de voorgestelde oplossingen samen met een team van experten uit.

Kom eens praten

Benieuwd wat ABN AMRO voor u kan betekenen? Kom eens langs, we geven u graag meer uitleg over ons aanbod. 

Wilt u weten wat ABN AMRO Private Banking voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op