Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Icon Digital Banking App

Aan de slag met de Digital Banking App

Download eerst de app ABN AMRO Belgium PB in de Apple Store (voor iPhone of iPad) of Google Play Store (voor Android toestellen).

Screenshot ABN AMRO Private Banking App

Digital Banking App

Icon Digital Banking App

Aan de slag met de Digital Banking App

Download eerst de app ABN AMRO Belgium PB in de Apple Store (voor iPhone of iPad) of Google Play Store (voor Android toestellen).

Instructies

 

Hoe log ik voor de eerste keer in?

 1. Installeer de app en registreer uw account

  Installeer de app in de App Store (IOS) of Google Play Store (Android).

  Nu u de app heeft geïnstalleerd, kunt u uw account registreren. Selecteer uw taal en klik op Volgende.

 2. Gebruikersnaam en wachtwoord

  Vul uw gebruikersnaam in die u heeft ontvangen per sms en klik op Volgende. Let op. Uw gebruikersnaam is hoofdlettergevoelig.

  Vul vervolgens uw wachtwoord in dat u heeft ontvangen in de e-mail en klik op Volgende.

 3. Mobiele telefoonnummer en sms

  Om veilig gebruik van de mobiele sleutel te garanderen, gebruiken we uw mobiele telefoonnummer. U dient aan te geven dat u dit heeft begrepen en klikt op Volgende.

  Door middel van een sms ontvangt u een activatiecode. Om deze code te ontvangen checkt u of uw telefoonnummer klopt, en drukt u vervolgens onderaan op de knop sms ontvangen. In de volgende stap voert u de per sms ontvangen activatiecode in en klikt u op Volgende.

 4. Kies uw persoonlijke code

  Kies uw 5-cijferige persoonlijke code en bevestig deze nogmaals. Uw app is nu klaar voor gebruik!

 

Hoe volg ik de evolutie van mijn beleggingen?

 • Op de homepage kunt u het overzicht van uw beleggingen raadplegen.
 • Klik op één van de beleggingsproducten om de samenstelling van de asset class te raadplegen. U kunt doorklikken op de asset class voor meer informatie.
 • Analyseer de spreiding van uw beleggingen per sector, valuta of geografisch gebied.
 • Daarnaast kunt u de lijst van instrumenten in detail raadplegen.
 

Ontdek de postbox

Via de postbox kunt u uw rekeninguittreksels en transacties bekijken en archiveren.

 • Ga in het menu naar de postbox.
 • Klik op de 3 puntjes naast het bericht en kies voor Downloaden of Delen.
 • Wilt u meerdere berichten tegelijk Downloaden of Delen? Dat kan ook. Klik rechtsboven op Selecteer en vink de berichten aan die u wenst. Klik vervolgens onderaan op Downloaden of Delen.

Veelgestelde vragen over de Digital Banking App

Om een gebruikersnaam te bekomen kunt u contact nemen met uw vertrouwde contactpersoon. Hij/zij zal voor u het nodige doen.

Omdat Digital Banking een onderdeel is binnen onze Private Banking dienstverlening vragen wij u eerst een afspraak te maken met een van onze Private Bankers.

Bekijk de tutorial 'Voor de eerste keer aanmelden in de app' op onze instructiepagina.

Om uw gebruikersnaam opnieuw te ontvangen, kunt u contact opnemen per e-mail op digital.support@be.abnamro.com

Om uw initiële paswoord opnieuw te ontvangen stuurt u een e-mail naar digital.support@be.abnamro.com

Vanuit veiligheidsoverwegingen is het belangrijk om uw andere toestel ook te registreren. Dit kunt u doen door de registratieprocedure opnieuw te volgen. Heeft u uw registratiegegevens (userID & activatiecode) nog in bezit?

 1. Zo ja, gelieve een e-mail te sturen naar digital.support@be.abnamro.com met vermelding van uw userID en onderwerp ‘registratie tweede toestel’.
 2. Indien niet meer, gelieve een e-mail te sturen naar digital.support@be.abnamro.com met vermelding van ‘registratie tweede toestel en opnieuw verzenden registratiegegevens’.

Nee. Voor de veiligheid werken we met toestelregistratie. De toestellen en bijhorende registratie ervan zijn persoonlijk.

Verwijder de app van het huidige toestel en doorloop de registratie op het nieuwe toestel. Heeft u uw registratiegegevens (userID & activatiecode) nog in bezit?

 1. Zo ja, gelieve een e-mail te sturen naar digital.support@be.abnamro.com met vermelding van uw userID en onderwerp ‘registratie nieuw toestel’.
 2. Indien niet meer, gelieve een e-mail te sturen naar digital.support@be.abnamro.com met vermelding van ‘registratie nieuw toestel en opnieuw verzenden registratiegegevens’.

U dient de app te verwijderen en opnieuw te installeren om de taal te kunnen wijzigen.

De Digital Banking App heeft verschillende functionaliteiten, met focus op uw investeringen. Onze app is ook steeds in verdere ontwikkeling met uitbreiding van de nodige functionaliteiten. Voor de laatste updates kunt u steeds terecht op onze website.

Wij doen er alles aan om u veilig te laten bankieren. Maar het is net zo belangrijk dat u zelf weet hoe u veilig omgaat met uw toestel en uw gegevens. We helpen u hier graag bij. Daarom hebben we een aantal tips voor veilig mobiel bankieren voor u op een rij gezet op onze website.

 • Wees er zeker van dat uw gebruikersnaam en initiële paswoord correct heeft ingegeven, deze zijn hoofdlettergevoelig.
 • Wees er zeker van dat de datum en tijd van uw telefoon op automatisch instellen staat (zie datum & tijd onder Systeem in het menu).

Uit privacy overwegingen tonen we enkel de landencode en de laatste 3 cijfers van uw mobiele nummer. Wanneer deze overeenkomen drukt u op de knop sms ontvangen en gaat u naar het volgende scherm van de registratie.

Na de validatie van uw mobiel nummer is het belangrijk om op de knop "SMS ontvangen" te drukken, binnen 2-5 minuten ontvangt u een sms met een activatiecode dewelke u kunt ingeven op het volgende scherm, om uiteindelijk uw persoonlijke code te selecteren.

Support nodig?

Icoon laptop

E-mail

Neem via e-mail contact op met digital.support@be.abnamro.com
Callcenter

Telefoon

Via telefoon kunt u op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 9u00 en 17u00 contact opnemen op het telefoonnummer +32 (0) 9 242 23 58.

Support nodig?

Icoon laptop

E-mail

Neem via e-mail contact op met digital.support@be.abnamro.com
Callcenter

Telefoon

Via telefoon kunt u op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 9u00 en 17u00 contact opnemen op het telefoonnummer +32 (0) 9 242 23 58.