Toekomstbabbels

Toekomst- babbels

Toekomstbabbels is een programma van ABN AMRO Private Banking waarin ondernemende duo's vragen beantwoorden over duurzaamheid en de toekomst.

Sandra Deraeve en Robin Bruninx van Encon

In deze aflevering: Sandra Deraeve en Robin Bruninx van Encon, een onafhankelijk bureau dat bedrijven ondersteunt bij hun duurzame transitie met creatieve en vernieuwende oplossingen. 

Hoe willen zij verschil maken voor de toekomst?

Stéphanie Fellen en Aushim Kummar

In deze aflevering: duurzame ondernemers Stéphanie Fellen, Managing Founder & CEO Smart2Circle en Aushim Kummar, Founder van Kolingo. 

Wat is hun plan voor de toekomst?

Céline Lejeune en Léopold Coppieters

In deze aflevering: duurzame ondernemers Céline Lejeune, co-founder van Bonjour Maurice en Léopold Coppieters, co-founder van Skysun. 

Hoe zien zij de wereld van morgen?

Tobias Biekens en Loick Luypaert

In deze aflevering: Tobias Biekens en Loick Luypaert, beide professioneel hockeyspeler bij de Braxgata Hockey Club. 

Wat is voor hen belangrijk op vlak van duurzaamheid?

Duurzaam Beleggen

Belegt u al duurzaam? Of wilt u meer informatie over duurzaam beleggen?

Doe dan hier onze duurzaamheidsscan . U krijgt de duurzaamheidsscore per aandeel of fonds, afgezet tegen de benchmark per sector.

Of ontdek ons duurzaam beleggingsaanbod.

Meer over slim beleggen

Duurzaam beleggen: meer dan een goede investering

“Een duurzame belegging is de enige investering die op lange termijn nog zal renderen. Bedrijven die de duurzaamheidsprincipes niet onderschrijven, gaan hier ontegensprekelijk een prijs voor betalen”, zegt Erik Joly, Chief Investment Officer bij ABN AMRO Private Banking. “Het is dus meer meer dan investeren in de leefwereld van morgen.”

Waarom Michelin duurzaam is en Tesla niet

Duurzaam beleggen, dan denkt u wellicht in de eerste plaats aan aandelen in bedrijven die met hernieuwbare energie of technologie bezig zijn. Maar duurzaamheid is een huis met verschillende kamers, en dus komt u in de duurzame beleggingsportefeuilles van ABN AMRO Private Banking ook verrassende namen tegen. Senior Portfolio Manager Hans Timmerman legt uit hoe hun selectie tot stand komt.

7 misvattingen over duurzaam beleggen

Het is niet rendabel, voor geitenwollensokken en het gaat enkel om het klimaat. Rond duurzaam beleggen bestaan heel wat vooroordelen en misvattingen. Onterecht, en daarom weerleggen we de meest hardnekkige.