Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Ondernemer & Onderneming

Ontdek onze unieke aanpak voor ondernemers: privé én professioneel

Ontdek onze ondernemersdossiers en themarapporten

Heeft u een familiebedrijf? Bent u opzoek naar relevante inzichten rond uw vermogen als ondernemer? Heeft uw onderneming nood aan bijkomende informatie rond belangrijke transitiethema’s? Onze experten zien regelmatig dezelfde thema’s terugkeren. Wij behandelen de meest prangende vragen en thema’s in onze ondernemersdossiers en rapporten.

Met ons aanbod voor ondernemers en hun ondernemingen wordt de kracht en kennis van Corporate Banking en Private Banking gebundeld. Hierdoor kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn, omdat we als een gespecialiseerd team voor zowel uw zakelijke als privé-behoeftes optreden.

Door onze uitgebreide kennis op vlak van belangrijke transitiethema’s zoals energie, digitalisatie en mobiliteit, zorgen we er daarnaast voor dat uw onderneming en uw vermogen beschermd zijn én kunnen groeien in de snel veranderende wereld van morgen.

Bent u benieuwd naar wat ABN AMRO voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Ondernemer

Als ondernemer krijgt u:

  • generatie overschrijdende vermogensoplossingen voor elke levenssituatie; 
  • toegang tot een breed aanbod aan ESG beleggingen of zelfs duurzame beleggingen voor nog meer maatschappelijke impact; 
  • advies in alle activaklassen zoals aandelen, obligaties, vastgoed of private equity
  • persoonlijke én digitale service vanuit 7 locaties in België.
Onderneming

Voor uw onderneming:

  • helpen we uw vermogen te beschermen en te vergroten door financiële ondersteuning te koppelen aan adviesdiensten; 
  • ondersteunen we u in uw zakelijke uitdagingen, zoals bedrijfsfinancieringen; 
  • geven we samen met u vorm aan belangrijke duurzaamheidsvraagstukken; 
  • heeft u als onderdeel van het ABN AMRO netwerk toegang tot sterke internationale expertise, producten en diensten.
Voor zeer grote ondernemingen en complexere financieringsbehoeften bieden we Corporate Banking diensten aan.
ABN AMRO

Uw bedrijf (gedeeltelijk) overdragen of verkopen?

Is het tijd voor nieuwe dingen en wenst u uw kind(eren) te laten instappen in uw bedrijf? Denkt u eraan uw bedrijf geheel of gedeeltelijk over te dragen aan een externe speler? Dat is vaak een emotioneel en organisatorisch huzarenstuk. Wij zijn er om u te ondersteunen tijdens deze belangrijke sleutelmomenten doorheen de levenscyclus van uw bedrijf. Head of Wealth Solutions, Lara Hadjistratis, vertelt wat ABN AMRO Private Banking voor u en uw onderneming kan betekenen.

Onze expertise in transitiethema's

ABN AMRO

Energietransitie

Het energievraagstuk – één van ’s werelds belangrijkste problemen – wordt steeds urgenter. Onze kennis van nieuwe technologieën zoals biobrandstoffen, waterstof en geothermische energie helpt u om financieel minder afhankelijk te worden van fossiele brandstoffen.
ABN AMRO

Digitalisering

De digitalisering draait niet alleen om de efficiëntie of arbeidsproductiviteit verhogen, je kan ook de kwaliteit verhogen én verdere stappen zetten naar duurzaamheid. Door goed gebruik te maken van data en door je processen goed op elkaar af te stemmen, produceer je minder afval, lagere faalkosten, minder energieverbruik.
ABN AMRO

Mobiliteit & Transport

Nieuwe ontwikkelingen op vlak van technologie (b.v. geautomatiseerde magazijnen, elektrische aandrijving, een netwerk voor waterstofvervoer,…) bieden grote mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij kennen de branche en brengen uw onderneming naar een hoger niveau.
ABN AMRO

ABN AMRO Ondernemersdossiers

Heeft u een familiebedrijf? Bent u op zoek naar relevante inzichten rond uw vermogen als ondernemer? Heeft uw onderneming nood aan bijkomende informatie rond belangrijke transitiethema’s? Onze experten zien regelmatig dezelfde thema’s terugkeren. Wij behandelen de meest prangende vragen en thema’s in onze ondernemersdossiers en rapporten.

Wanneer kan ik cliënt worden?

Portemonnee

Vrij besteedbaar vermogen

U heeft een vrij besteedbaar vermogen van minimaal € 1.000.000. 

U bent ondernemer en verwacht binnen nu en drie jaar uw bedrijf te verkopen.

Kantoor

Familiale onderneming

U heeft een familiebedrijf met een jaaromzet van minimaal €10.000.000.

In gesprek over uw wensen en doelen?

Interesse in bankieren bij
ABN AMRO Private Banking?

Vrijblijvend kennismaken en uw Private Banking mogelijkheden bespreken? Laat uw gegevens achter en we bellen u graag vanuit één van onze lokaal gevestigde kantoren terug.

Bent u al cliënt?

Uw Private Banker is uw vaste aanspraakpunt voor vragen over uw vermogen. Geen gegevens bij de hand? Bekijk hier de contactopties.