U bent succesvol uitgelogd

Misschien is onderstaande interessant voor u?

Beleggen in 2022: wat kunt u verwachten?

We verwachten dat de economische groei ook in 2022 boven het trendmatig niveau zal liggen. Wél zullen de beleggingsrendementen naar verwachting wat bescheidener zijn. Desondanks blijven wij positief over zowel aandelen als de risicovollere obligatiesegmenten. Waarom precies dat vertelt Erik Joly, Chief Economist, in deze video.

Altijd op de hoogte

Ukraine

Veelgestelde vragen over de oorlog in Oekraïne

4 maart 2022

De impact van de Russische inval in Oekraïne is over de hele wereld te merken. Allereerst voor de inwoners van Oekraïne en hun naasten. Maar ook de wereldeconomie wordt hard getroffen. De sancties die door de Europese Unie zijn opgelegd aan Rusland hebben invloed op de betalingssystemen van alle Nederlandse banken. Dus ook op die van ABN AMRO. Daarnaast is er een groot risico op cyberaanvallen en fraude. We doen er alles aan om u daartegen te beschermen.
Private Equity

Nieuwe uitgifte Private Equity

3 maart 2022

Vanaf vandaag kunnen we een nieuw fonds aanbieden: PE Selections – Nucleus Advent GPE X. Dit fonds investeert in het toonaangevende, wereldwijd beleggende Advent Global Private Equity-programma: een investeringsportefeuille met daarin naar verwachting 30 tot 40 ondernemingen in Europa, Noord-Amerika en Azië.
Vlerick Whitepaper

Kmo’s die in duurzaamheid investeren blijken veerkrachtiger

Investeren in duurzame projecten vergroot de kredietwaardigheid, en daarmee de veerkracht van kmo’s. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van Vlerick Business School in opdracht van ABN AMRO.