Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Tomorrow

Evy Puelinckx

The Circular Agency

Evy Puelinckx studeerde aan Sint Lucas in Brussel, België en in Port Elizabeth, Zuid-Afrika. In 1999 behaalde zij een Master Architectuur aan de Rijksuniversiteit Limburg. Na haar studies werkte Evy voor verschillende grote internationale architectenbureaus in Nederland en België.
 
Evy Puelinckx
Tussen 2002 en 2009 combineerde Evy haar eigen ontwerpprojecten met een docentschap aan Sint Lucas Brussel. In 2004 begint ze met het maken van haar eigen tv-formats en is ze upcycling designer voor make-over programma's bij VRT, VT4, VTM, Libelle TV en JIMTV. Bij RTV krijgt ze haar eigen show en bij TVBrussel wordt ze Chef Cultuur.
In 2007 richt Evy de community ‘HetVindingrijk’ op, een onlineplatform om mensen te informeren, inspireren en samen te brengen rond Upcycling. In 2013 wordt Evy Puelinckx genomineerd als ‘Minister van Upcycling’, een erkenning voor haar boeiende carrièrepad als architect, docent, ontwerper en tv-maker.
Vandaag stelt Evy haar kennis ter beschikking van bedrijven en organisaties en inspireert ze nieuwe generaties via haar lezingen over Design en Circulaire Economie aan de Universiteit Antwerpen. Evy Puelinckx Upcycling Consultancy en Design geeft bedrijven de expertise om duurzaamheid in de praktijk te brengen. Bedrijven worden begeleid in het hele proces van het scannen van opportuniteiten tot de realisatie van een product of evenement, waarbij een tastbare meerwaarde wordt gecreëerd voor communicatie- en marketingdoeleinden.

Evy Puelinckx - The Circular Agency

Als designer, consultant en expert in de circulaire economie zetelt Evy in de Antwerpse klimaatraad. Ze doceert ‘Circulaire Economie en Design’ aan de Universiteit Antwerpen. Ze is upcycling-ambassadeur en inspireert ondernemingen en organisaties om duurzame en circulaire oplossingen te vinden.