Banking for better, for generations to come

U heeft een mooi vermogen opgebouwd en weet dat u een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze wereld, zonder in te leveren op uw rendement. U bent niet alleen. Omdat we samen het verschil kunnen maken, bieden wij duurzame beleggingen aan die ook uw vermogen laten groeien.

DUURZAAM BELEGGEN, DE TOEKOMST!

2400 aandelen 900 aandelen 30-50 aandelen

Duurzaam Vermogensbeheer

Met duurzaam vermogensbeheer geeft u ons het volledige mandaat om uw belegbare vermogen te beheren. Volgens de opdracht en de uitgangspunten die we vooraf met u bespreken en samen vastleggen. We volgen voor u nauwgezet de financiële markten en analyseren uw beleggingsmogelijkheden en nemen weloverwogen beleggingsbeslissingen voor uw portefeuille.

Meer informatie over Duurzaam Vermogensbeheer

Duurzaam Beleggingsadvies

Met duurzaam beleggingsadvies neemt u zelf de beslissingen over uw investeringen. U vertrouwt op uw eigen expertise en kennis van de financiële wereld, maar tegelijkertijd doet u een beroep op een beleggingsspecialist voor een tweede mening. 

U staat er niet alleen voor.

Meer informatie over Duurzaam Beleggingsadvies

Wenst ook u het verschil te maken door over te stappen naar duurzaam beleggen? Onze specialisten zoeken samen met u de juiste beleggingsoplossing voor uw vermogen.

Neem contact met ons op