Bekijk het concert op de manier die bij u past

U kunt de link naar de video openen op elk toestel: computer, tablet, smartphone, tv… Zo kunt u het concert bekijken op de manier die het best bij u past.

 

U kunt het concert bekijken op eender welk toestel. Voor een optimale ervaring, raden we u aan het concert te bekijken op het groot scherm van uw televisie. Hebt u geen smart-tv? Geen probleem, u kunt het beeld en geluid overdragen naar uw televisiescherm: 

  • Verbind uw computer rechtstreeks met uw TV via een HDMI-kabel. Zo kijkt en luistert u gemakkelijk via uw televisiescherm naar het concert. 
  • Stuur via Google Chromecast het geluid en beeld naar uw televisie. U kunt de Chromecast inpluggen in de HDMI-poort van uw televisie. Tegelijk download u de Google Chromecast app op uw smartphone of tablet. Eens de Chromecast verbonden is met hetzelfde Wifi-netwerk als uw smartphone of tablet, kunt u uw mobiele apparaat gebruiken als afstandsbediening en zo het beeld en geluid naar uw televisie sturen. 
  • Apple TV. Hebt u de Apple TV als mediaspeler? Dan hebt u deze waarschijnlijk via de HDMI-poort aangesloten op uw televisie. Via de afstandsbediening of de Airplay app kunt u het concert van uw iPhone of iPad naar uw televisie streamen. 

Test uw verbinding vooraf

We bezorgen u een week voor het concert een video waarmee u bovenstaande opties kunt uitproberen. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met uw Private Banker, ze helpen u graag verder met extra uitleg.