Welkom bij Tomorrow 2025 | Food for thought

15.05.2025 | 16u00 | Brussels
een initiatief van ABN AMRO MeesPierson in België
ABN AMRO loopt voorop in de unieke combinatie van financiële diensten met maatschappelijke en ecologische impact. Al meer dan 20 jaar versterken we onze rol als katalysator van verandering, door ESG-fondsen te ontwikkelen voor onze klanten en de weg te banen voor duurzame investeringen wereldwijd.
Eenmaal per jaar brengen we onze Tomorrow community samen rond een centraal thema dat onze sociale en duurzame ambities weerspiegelt: een schonere, rechtvaardigere wereld nalaten aan de volgende generaties. Voeding speelt hierin een sleutelrol. Wat we eten, hoe we produceren en consumeren—het beïnvloedt niet alleen onze gezondheid, maar ook het milieu, de economie en de samenleving.
Hoog tijd dus om onze blik voor de vierde editie te richten op dit cruciale thema: de toekomst van voeding. Hoe voeden we de generaties van morgen op een duurzame manier?
Het concept blijft in 2025 onveranderd: een podium bieden aan vernieuwers en pioniers, om investeerders te inspireren die persoonlijke groei willen koppelen aan maatschappelijke impact.
Onder het thema “Food for Thought” krijgen innovatieve captains of industry, vooruitstrevende familiebedrijven en visionaire startups het podium om de toekomst van de voedingsindustrie vorm te geven. Van baanbrekende productiemethodes tot nieuwe businessmodellen en circulaire landbouw: we verkennen de transities die onze voeding van morgen zullen bepalen.
Joachim Aelvoet, CEO van ABN AMRO in België heeft het genoegen u en uw partner persoonlijk uit te nodigen op dit exclusieve netwerkevent in de indrukwekkende setting van Gare Maritime (Tour & Taxis).

Wacht niet te lang om u in te schrijven, het aantal plaatsen is beperkt.
Geef zeker ook uw persoonlijke voorkeur mee voor de namiddag keynotes in één van de drie Future Domes.
Programma
Op donderdag 15 mei 2025 staat de hele site in het teken van Tomorrow, we verwelkomen u graag vanaf 16u voor een gevarieerd en inspirerend programma inclusief de creatieve keuken van sterrenchef Olly Ceulenaere, waar gastronomie en innovatie hand in hand gaan.
16u00 | Onthaal & check-in Start-up market Netwerkreceptie met zoet en hartig |
16u50 | Openingsspeech van Joachim Aelvoet (CEO ABN AMRO MeesPierson in België) |
17u00 | Keynote Speakers in de Future Domes (graag uw voorkeur) Start-up Market |
17u15 | Sophie Flagothier (FR) Youmeal Johan Martens (NL) Transfarm Caroline Vercauteren (NL) BonMush |
Korte break | |
17u55 | Eric Bosly (FR) Cosucra Kris Heirbaut (NL) Algriculture Jean-Marc Vandoorne (NL) Biofirst |
18u30 | Feestelijk netwerk aperitief met de sprekers en directie van ABN AMRO in België Start-up Market |
19u30 | Wervelende avondshow met keynote speeches, muziek en een panelgesprek. Headliners: |
20u30 | Napraten en genieten bij een exclusief walking dinner, getekend Olly Ceulenaere en Maxime Willems, bioloog and food technologist. |

In 2025 willen we écht weten wat de toekomst in petto heeft. We delen allemaal een onuitgesproken band met voedsel. Het is de hartslag van ons dagelijks leven, de drijvende kracht achter sociale interactie. Maar in de kern is voedsel de ultieme bron van leven. Het is de energie die ons, mensen, aandrijft en vooruit helpt. Zonder voedsel is er geen vooruitgang.
Toch staat de voedingsindustrie op wankele benen. De toekomst is onzeker. Verandering moet de weg vooruit tonen. Hoe voorzien we toekomstige generaties van gezond, duurzaam en voedzaam voedsel? Hongerig naar antwoorden?
Maak u klaar om een flinke hap uit de toekomst te nemen op Tomorrow: FOOD FOR THOUGHT.
Sprekers
Kris Heirbaut | Heirbaut ALgriculture
Kris Heirbaut is een echte Vlaamse bodempionier met een hart voor de toekomst. Samen met zijn vrouw Ginny Demeulemeester runt hij een melkveebedrijf in Temse, waar hij een balans probeert te vinden tussen natuur en landbouw. De boerderij van Kris en Ginny produceert weidemelk, heritage granen en bovenal: algen. Daarnaast verdelen ze het nationaal voedingsmerk "Aardig" en helpen ze lokale bouwbedrijven. Zijn inzet bleef niet onopgemerkt: in 2023 werd hij samen met zijn vrouw uitgeroepen tot ‘Dé Klimaatkoploper’.
Caroline Vercauteren | BonMush
Caroline Vercauteren, Leading Lady van BonMush, liet haar apotheek na vijf jaar achter zich en transformeerde in 2016 het traditioneel charcuteriebedrijf van haar schoonouders tot BonMush. Gedreven door haar passie voor gezonde en duurzame alternatieven, ontwikkelde ze een breed scala aan vegetarische en veganistische producten op basis van oesterzwam, met het welbekende Sea Salad als eerste succes. Haar missie: meer mensen laten genieten van vegetarisch eten.
Johan Martens | KULeuven
Johan Martens is bio-ingenieur en professor emeritus aan de KULeuven, gespecialiseerd in oppervlaktechemie en katalyse. Daarnaast is hij ondernemer en uitvinder. Tijdens zijn doctoraat in de Toegepaste Biologische Wetenschappen onderzocht hij functionele nanoporeuze materialen, die een belangrijke rol spelen in katalyse en moleculaire scheiding. Zijn werk heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe technieken die invloed hebben op verschillende industrieën, van chemie tot materiaalkunde.
Sophie Flagothier | YouMeal
Sophie Flagothier is een Belgische bio-ingenieur en CEO en medeoprichtster van YouMeal, een bedrijf dat u door middel van software helpt om voeding die rekening houdt met allergieën, diëten en milieuoverwegingen aan te bieden. Een bedrijf dat inzet op gezonde, duurzame, gevarieerde voeding voor iedereen dus. In 2016 ontving YouMeal een erkenning voor bedrijven met een significante milieu-impact en een solide businessplan.
Jean-Marc Vandoorne | BioFirst Group
Jean-Marc Vandoorne is CEO van BioFirst Group, een Belgisch bedrijf dat zich richt op biologische gewasbescherming en -voeding. Onder zijn leiding is het bedrijf uitgegroeid tot wereldleider in duurzame landbouwoplossingen. Hun missie: streven naar een toekomst waarin gewasteelt en natuur met elkaar in balans zijn, voor een betere en gezondere planeet.
Eric Bosly | Cosucra
Eric Bosly is CEO van Cosucra, een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van duurzame, plantaardige eiwitten en vezels. Met meer dan twintig jaar ervaring bij Cosucra en een achtergrond in ingenieurswetenschappen, ziet hij grote opportuniteiten in de groeiende vraag naar plantaardige en lokale voeding. Bosly streeft er elke dag opnieuw naar om de menselijke gezondheid door innovatieve voedselingrediënten te verbeteren.
Jaap Korteweg | Those Vegan Cowboys
Jaap Korteweg is de oprichter van Those Vegan Cowboys, een bedrijf dat met een flinke dosis cowboymentaliteit veganistische producten ontwikkelt met dezelfde smaak als traditionele zuivelproducten. Het bedrijf heeft een duidelijke duurzaamheidsvisie en streeft ernaar om het intensieve gebruik van onze grond en ons water te reduceren. De liefde voor dieren speelt daarin een grote rol.

Olivier Tilkens | Puratos
Olivier Tilkens is bij Puratos verantwoordelijk voor Noord- en Oost-Europa. Het bedrijf is een wereldspeler in de bakkerij-, patisserie- en chocolateriesector. Olivier trad negen jaar geleden in dienst bij de Puratos Group en leidde de activiteiten in Afrika voordat hij begin 2020 de Noord- en Oost-Europese markt overnam. Puratos helpt bedrijven door technologieën en ervaringen uit culturen over de hele wereld rond voeding om te zetten in nieuwe kansen.
Heeft u interesse? Schrijf u in!
Heeft u een uitnodiging ontvangen met persoonlijke code? Wacht niet te lang om u in te schrijven, het aantal plaatsen is beperkt.
Heeft u interesse? Schrijf u in!
Heeft u een uitnodiging ontvangen met persoonlijke code? Wacht niet te lang om u in te schrijven, het aantal plaatsen is beperkt.