Hartelijk welkom bij ABN AMRO Private Banking België

Wij besteden maximaal aandacht aan uw vermogen, zodat u maximaal aandacht kunt besteden aan de zaken waarin u wilt excelleren. Solange Rouschop Chief Executive Officer, ABN AMRO Private Banking Belgium

Vermogen vraagt aandacht. Elke dag opnieuw.

We begrijpen dat vermogen ook specifieke vraagstukken met zich meebrengt. Bijvoorbeeld over hoe u als ondernemer vermogen opbouwt: privé of ‘in het bedrijf’. Of hoe u duurzaam kan investeren op de manier die bij u past. Ook brengt elke levensfase nieuwe vraagstukken met zich mee.

Uw ouders hebben meer zorg nodig, wat kunt u doen? En: hoe bereidt u uw kinderen voor op het moment dat het vermogen op hen overgaat?

De kracht van onze bank is dat we meer zijn dan enkel uw private banker of beleggingsadviseur. Uiteraard ligt een belangrijk deel van onze expertise in hoe we uw vermogen in stand houden of laten groeien. Maar daar bovenop weten we alles van een optimale structurering van uw vermogen, zodat het goed ‘meebeweegt’ met de verschillende fases in uw leven.

Wat u van ons mag verwachten is een combinatie van kwalitatief inhoudelijk advies en een dienstverlening op maat. Dat we goed luisteren, ook tussen de regels door, en dat we onze ervaring, kennis en kunde optimaal voor u inzetten.

Duurzaam een relatie aangaan, daar streven we naar als bank: wij besteden maximaal aandacht aan uw vermogen, zodat u maximaal aandacht kunt besteden aan de zaken waarin u wilt excelleren.