Van harte welkom bij ABN AMRO Private Banking België

Vertrouwd, veilig, vakkundig. Uw vermogen in goede handen

Uw vermogen, daar draagt u de grootste zorg voor. Voor het beheer van uw financiële zaken bent u op zoek naar een deskundige partner. Iemand die samen met u vooruit kijkt, iemand die van uw dromen duidelijke plannen maakt. Alles draait dan rond vertrouwen.
Een veilige haven voor uw vermogen, dat is uiteraard van het grootste belang. Met een goede kredietwaardigheid (A+) en met comfortabele kapitaalratio’s van de ABN AMRO Groep kunt u gerust zijn: uw vermogen is in veilige handen. 

U bent ook op zoek naar wederzijds begrip. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften. Tegelijk verwacht u duidelijke producten en eerlijke voorwaarden.  ABN AMRO schenkt u heldere oplossingen voor het beheer, het advies en de planning van uw vermogen. 

Op maat van uw risicobereidheid en rendementsverwachtingen. U kunt rekenen op objectief en vakkundig advies, dankzij een team van analisten die de beste beleggingsfondsen voor u selecteert. 

U wilt ten slotte ook modern bankieren: u wilt contact met de bank waar en wanneer het u het beste past. Met innovatieve producten en diensten, aangepast aan uw behoeften, vanzelfsprekend, maar ook aan de noden van deze tijd. Dat veronderstelt duurzame oplossingen. ABN AMRO biedt u daarom een waaier van duurzame beleggingen aan. En natuurlijk doen we zelf ook onze duit in het zakje: onder het motto “Een betere bank in een betere wereld “ nemen we actief deel aan allerlei projecten die de wereld en de samenleving een stuk mooier maken.

Bij ons is uw vermogen in veilige, vakkundige en vertrouwde handen. Van uw dromen en uw plannen maken wij graag onze zorg.

Wees welkom in onze bank!

Met vriendelijke groet,
Solange Rouschop
Chief Executive Belgium & 
CEO ABN AMRO Private Banking België