Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Jennifer Paffen

Senior Portfolio Manager ESG Equities

Jennifer Anne Paffen kwam in 2020 bij het team beleggingsstrategie van Bethmann Bank AG/ABN AMRO als portefeuillebeheerder. Voor Duitse cliënten in discretionair portefeuillebeheer (DPM) is Jennifer verantwoordelijk voor het beheer van verschillende duurzame aandelenstrategieën met een focus op ESG- en SDG-afgestemde impact. Ze maakt ook deel uit van het GlobalEquity team binnen het wereldwijde beleggingscentrum van ABN AMRO. 

Voordat Jennifer bij Bethmann Bank AG kwam, was ze bij een grote Duitse vermogensbeheerder als duurzaamheidsanalist actief op het gebied van portefeuillebeheer. Ze had een leidende rol in de ontwikkeling van een eigen tool voor ESG-portefeuillebeheer. Verder werkte ze aan kwantitatieve en kwalitatieve duurzaamheidsanalyses, deed ze thematisch onderzoek en was ze betrokken bij het beheer van bedrijven in de portefeuille voor wat betreft ESG-kwesties. 

Jennifer studeerde verschillende vakken aan de Goethe-universiteit in Frankfurt en aan de Sorbonne in Parijs. Ze heeft een masterdiploma in economie, psychologie en filosofie. Zij is tevens CFA-certificaathouder. 

Ze werd in 1991 geboren in Mannheim (Duitsland) en woont met haar gezin in Frankfurt.

ABN AMRO