Beleggingsadvies

Beheert u uw beleggingen graag zelf? Maar wilt u daarbij kunnen vertrouwen op het deskundige advies van een beleggingsadviseur? Dan is Beleggingsadvies iets voor u.

Met de hulp van uw Private Banker maakt u de juiste keuze tussen Comfort, Actief, Dynamisch of Investment Consultation Beleggingsadvies.

Voordelen van Beleggingsadvies

  • Advies op maat: Uw beleggingsadviseur beweegt met u mee en begrijpt welk doel u voor ogen heeft.
  • Controle: U krijgt beleggingsadvies van onze experts, maar u hakt zelf de knoop door.
  • Proactief: U wordt actief geïnformeerd over persoonlijke, interessante beleggingsopportuniteiten.
  • Toegang tot uitgebreide beleggingsinformatie: U ontvangt regelmatig algemene beleggingsinformatie en voorstellen op maat via e-mail. Deze voorstellen zijn afgestemd op uw risicoprofiel en beleggingswensen. Daarnaast heeft u exclusief via de ABN AMRO Research App toegang tot onderzoek en analyses van onze experten ter zake.
  • Inzicht en overzicht via periodieke rapportages:  U ontvangt periodiek een overzicht van uw beleggingsportefeuille.
  • Transparante prijzen : U kiest voor een all-in tarief of een adviestarief met een afzonderlijke afrekening voor uw aan- en verkooporders.

Beleggingsadvies door experts

Beleggingsspecialisten en analisten van ABN AMRO Private Banking onderzoeken wereldwijd bedrijven, beleggingsfondsen en beleggingsproducten. Zij analyseren kwantitatieve bedrijfskenmerken (zoals omzet, winst en balansstructuur) en kwalitatieve elementen (zoals samenstelling en kwaliteit van het management). Ook de context waarin het bedrijf opereert (sector, land, regio) wordt nader bekeken.

Zo ontwikkelen onze analisten hun langetermijnvisie op een bedrijf, economie of munt en komen ze tot een concreet advies (kopen, verkopen, houden). Is het advies geschikt voor u, rekening houdend met uw beleggings- en risicoprofiel, dan geeft uw beleggingsadviseur proactief het beleggingsadvies aan u door. En dan is het aan u om te beslissen of u meegaat met het advies, of niet. Zo houdt u de touwtjes in handen.

Welke formule past bij u?

Comfort
Beleggingsadvies
Actief
Beleggingsadvies
Dynamisch Beleggingsadvies
Contact met uw beleggingsadviseur Meermaals / jaar Meermaals / maand Meermaals / week
Beleggingshorizon Lange termijn Lange of iets kortere termijn Korte termijn
Beleggersprofiel Laag risico Gematigd risico Bovengemiddeld risico
Indien u enkel sporadisch advies wenst op een reactieve basis, stellen wij u graag ons adviesconcept 'Investment Consultation' voor. Meer informatie over deze formule vindt u hier.