Onderneming & Ondernemer

 

Maatwerk voor u als ondernemer

Uw vermogen is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. De familiale onderneming vormt daarbij vaak het leeuwendeel van uw patrimonium. Hierbij is de interactie tussen uw onderneming en uw privé-vermogen van primair belang. Net daarom bieden we een doorgedreven focus op het totaalbeeld van uw patrimonium, zowel vanuit een persoonlijk, professioneel als familiaal standpunt. Dit vergt een holistische aanpak waarbij uw Private Banker beroep doet op de specialisten en het netwerk van onze internationale bankgroep.

Beleggen in een vennootschap

Bij het uitwerken van een beleggingsstrategie voor uw vennootschap, wordt een objectief en transparant beleid op basis van uw doelstellingen, risicoprofiel en tijdshorizon gevolgd. Hierbij overwegen we samen met u de diverse types beleggingsinstrumenten en hun fiscale implicaties. Een verkeerde keuze in het beleggingsbeleid kan namelijk zware fiscale gevolgen hebben voor uw vennootschap. Tot slot wordt uw portefeuille ingevuld met beleggingsproducten waarbij onze open architectuur garant staat voor een optimale kostenstructuur. Het is namelijk niet alleen de fiscaliteit die een negatieve impact kan hebben op het potentiële rendement van uw portefeuille, maar ook de kosten verbonden aan de individuele producten.

Julien Richelle

Cliënt worden bij ABN AMRO Private Banking?

Neem dan contact op met Julien Richelle, onze Manager New Business. Hij helpt u bij de eerste stappen om cliënt te worden. Julien bespreekt met u uw wensen, behoeften en financiële vraagstukken. Op basis van dit gesprek koppelt Julien u aan een Private Banker.

Hoofdkantoor ABN AMRO

Acht highlights uit ons jaarverslag

Woensdag 10 maart publiceerde ABN AMRO het jaarverslag over 2020. Een helder en toegankelijk verhaal over hoe we er als bank voor staan.

Voor wie is Private Banking?

Bij ABN AMRO Private Banking krijgt u voor elke fase in uw leven ondersteuning van een gespecialiseerde Private Banker. Zo bent u verzekerd van waardevol advies en deskundige dienstverlening op maat. Heeft u een besteedbaar vermogen van € 500.000 en wilt u meer weten over wat ABN AMRO Private Banking voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Onze aanpak

Als cliënt van ABN AMRO Private Banking krijgt u uw eigen Private Banker, met wie u uw ideeën kunt toetsen. Hij vraagt kritisch door naar uw motivaties en houdt u scherp in uw beweegredenen. Uw Private Banker en Commercieel Assistent overzien uw totale situatie. En als u specifieke wensen heeft, staat uw eigen team van specialisten voor u klaar.

Dienstverlening: speciaal voor u

Ankeiler

Private Wealth Management

Hoe groter uw vermogen, hoe complexer de vraagstukken. Hoe wilt u bijvoorbeeld het vermogen overdragen aan de volgende generatie? Daarom heeft u bij Private Wealth Management uw Client Service Team, dat kritisch en deskundig naar uw vermogen kijkt.

Ankeiler

Onafhankelijke vermogensbeheerders

U adviseert uw cliënten onafhankelijk, persoonlijk en op een hoog niveau. Dankzij onze decennialange ervaring in het bedienen van onafhankelijke vermogensbeheerders kunnen wij u oplossingen en diensten aanbieden die uw eigen aanbod perfect aanvullen.

Ankeiler

Private Banking voor elke levensfase

Elke levensfase brengt voordelen en uitdagingen met zich mee. Met Banking by Generation bieden wij diensten aan die aansluiten bij uw levensfase: Next, Explore, Master en Eminent. Voor elke levensfase kunt u rekenen op advies van uw gespecialiseerde banker.

Ankeiler

Paying Agent Services

ABN AMRO Private Banking levert efficiënte Paying Agent Services aan UCITS-fondsen die actief zijn op de Belgische markt. Neem contact op met ons lokale team voor meer informatie over hoe u van start kunt gaan.

Ankeiler

Professionals & Executives

Omgaan met vermogen vraagt om aandacht. Zeker als u bijvoorbeeld advocaat, accountant, commissaris of bestuurder bij een beursgenoteerd bedrijf bent. Dan is het prettig om te bankieren bij een bank die uw wereld begrijpt.

Ankeiler

Instituten & Charitas

ABN AMRO focust zich al jaar en dag op instellingen die actief zijn in de zorg of in het onderwijs, of die op een of andere manier een rol spelen in het maatschappelijke veld. Het is onze missie om de financiële gemoedsrust van u en uw organisaties te verhogen, zodat u zich maximaal op uw kerntaken kunt concentreren.