Ondernemer & Onderneming

Onderneming & Ondernemer

 

Uw toekomst én die van uw onderneming in veilige handen

Elk vermogen is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. De familiale onderneming vormt daarbij vaak het leeuwendeel van uw vermogen. Het is dan ook belangrijk dat u kunt rekenen op de juiste expert voor een optimale opvolging van het samenspel tussen uw onderneming en uw privévermogen.

Bij ABN AMRO Private Banking zijn we dé sparringpartner voor u als ondernemer.

Ook wanneer u denkt aan de overdracht van uw bedrijf. Zo kunt u zich zonder zorgen richten op de volgende fase van uw leven. Waar uw accountant het beste haalt uit uw bedrijf, zorgen wij ervoor dat u ook privé alles op orde heeft voor later.

Benieuwd naar onze unieke en holistische aanpak met oog voor zowel uw professioneel als uw privévermogen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Dienstverlening: speciaal voor u

Enterprise and entrepreneur

Weet u als ondernemer écht wat het rendement van uw beleggingen is?

Een ondernemer die niet precies weet wat het rendement is van zijn of haar beleggingen: het is jammer genoeg te vaak de realiteit. Zo ook Frank, die na een gesprek met ABN AMRO Private Banking een veel transparanter beeld kreeg op zijn beleggingsportefeuille. Zo werd de boekhoudkundige impact en de belastingdruk precies in kaart gebracht en kon er bijgestuurd worden.
Corporate & Institutional Banking

Dit kan Corporate Banking voor uw onderneming betekenen

Corporate and Institutional Clients (CIC) staat sterk binnen ABN AMRO België. Met diepgaande sectorkennis ondersteunen we grote bedrijven bij leningen, financieringen, obligatie uitgiftes, interest indekkingen, kapitaalverhogingen, garantiestellingen, advies bij overnames, leasing producten … Als Private Banking cliënt profiteert u van de wisselwerking met Corporate Banking. Zo zullen uw Private Banker en Corporate Banker samen bekijken hoe ze uw zakelijk en privévermogen kunnen optimaliseren.

Bedrijfsoverdracht - Rationeel versus emotioneel

Uw bedrijf overdragen of verkopen

In de overdrachtsfase staat u voor veel belangrijke keuzes. U staat als het ware op een kruispunt. Verkopen of overdragen? Het is een emotionele rollercoaster. Daar ondersteunen wij u graag bij. Onze specialisten helpen u om de juiste afwegingen te maken. Ook in de fase na de overdracht zijn wij er voor u. Hoe gaat u uw vermogensplanning inrichten? Wat kunt u alvast regelen voor later?

Voor wie is Private Banking?

Bij ABN AMRO Private Banking krijgt u voor elke fase in uw leven ondersteuning van een gespecialiseerde Private Banker. Zo bent u verzekerd van waardevol advies en deskundige dienstverlening op maat. Heeft u een besteedbaar vermogen van € 500.000 en wilt u meer weten over wat ABN AMRO Private Banking voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Onze aanpak

Als cliënt van ABN AMRO Private Banking krijgt u uw eigen Private Banker, met wie u uw ideeën kunt toetsen. Hij vraagt kritisch door naar uw motivaties en houdt u scherp in uw beweegredenen. Uw Private Banker en Commercieel Assistent overzien uw totale situatie. En als u specifieke wensen heeft, staat uw eigen team van specialisten voor u klaar.

Ondernemersdossier

Meer weten?

Voor welke uitdagingen staat u als ondernemer? En hoe kan ABN AMRO Private Banking u daar bij helpen? Download het ondernemersdossier en ontdek hoe u uw vermogen kunt optimaliseren.