Wie zijn we? Maak kennis met ons

Samen met u een nieuwe toekomst tegemoet!

ABN AMRO Private Banking is al sinds 1937 actief op de Belgische markt. Dankzij onze laatste overname verstevigen we onze positie als toonaangevende private bank in de eurozone. 

En dat is goed. Voor u en voor ons. Want hierdoor bouwen we samen verder aan een duurzame toekomst.

Wie zijn we?

Een cliëntgerichte, moderne en internationale bank: dat is ABN AMRO. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op een kwaliteitsvolle dienstverlening door gespecialiseerde medewerkers die uw vragen graag en deskundig beantwoorden.

Naast onze private banking activiteiten is ABN AMRO in België ook actief in Corporate en Institutional Banking. Zo ondersteunen we grote Belgische ondernemingen die hun activiteiten in ons land verder willen uitbreiden. Ook in de diamantsector zijn we een grote speler. Met onze Diamond & Jewellery Clients diensten te Antwerpen bieden we de nodige ondersteuning aan de diamantindustrie en de juwelensector. Lees meer

Dit is de reden waarom cliënten voor ons kiezen

ABN AMRO is een universele en internationaal opererende bank van Nederlandse origine. ABN AMRO is sinds 1937 actief in België en heeft in die tijd veel expertise en ervaring opgebouwd in vermogensbeheer. 

  • Vertrouwd, veilig en vakkundig
  • Een sterke marktpositie in België en een leidende private bank in de Eurozone
  • Goed voor de wereld, Goed voor uzelf
Lees meer

Goed voor de wereld, goed voor uzelf

Dat is ons engagement. Bij ABN AMRO Private Banking België kunt u daarom kiezen voor het Duurzaam Beleggen Mandaat. Alle bedrijven en beleggingsproducten in dit mandaat bestaan uit duurzame keuzes, waarbij we hebben gekeken naar zowel duurzaamheidscriteria als financieel rendement. Het mandaat belegt in leiders en pioniers in duurzaamheid. Maar duurzaam beleggen is niet uitsluitend goed voor onze wereld. Het is ook goed voor uzelf. Duurzaamheid en de groei van uw vermogen gaan hand in hand: de financiële resultaten zijn sterk vergelijkbaar met die van reguliere beleggingen.

Meer informatie over duurzaam beleggen

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Neem contact met ons op