Ons internationaal netwerk

internationaal netwerk

Bent u klant van ABN AMRO Private Banking België, dan heeft u toegang tot onze wereldwijde knowhow en expertise op vlak van beleggingen, vermogensbeheer en vermogensstructurering. Omdat ABN AMRO lokaal verankerd is en tegelijk een uitgebreid internationaal netwerk heeft, voelt u zich overal thuis, waar ook ter wereld.

ABN AMRO vindt haar oorsprong in de oprichting van De Nederlandsche Handelsmaatschappij in 1824 in Den Haag. Doorheen haar rijke geschiedenis ontwikkelde ze haar financiële expertise voor privé en zakelijke klanten. Vandaag bedient de bank met trots 120.000 cliënten, verspreid over de hele wereld. We zijn deskundig op verschillende terreinen, zoals Private Banking, Energy, Commodities & Transportation en Clearing.

De ABN AMRO groep is in handen van de Nederlandse staat. Dankzij haar gezonde balansratio’s  geniet zij een goede kredietwaardigheid en is zij een van de meest solide banken in Europa.

Private Banking geldt als een van de kernactiviteiten van de groep. Met haar hoogwaardige dienstverlening bekleedt ze een toppositie in verschillende belangrijke landen. Zo is ABN AMRO MeesPierson marktleider in Nederland. Neuflize OBC in Frankrijk bekleedt een derde plaats, net als Bethmann Bank in Duitsland. Ook in Luxemburg bieden we u een ruime dienstverlening aan, gaande van private banking, levensverzekeringen en een waaier van diensten voor financiële professionals. .

Waar u ook bent, uw bank van vertrouwen gaat met u mee.