Special Careers: Sport

sport

ABN AMRO ondersteunt “special careers” als Partner van de Toekomst.

Als Partner van de Toekomst willen we actief meebouwen aan een beloftevolle toekomst voor mens en maatschappij. De sport- en entertainmentwereld heeft enkele gemeenschappelijke waarden met bankieren, zoals doorzettingskracht en passie. Daardoor voelen we goed aan wat sporters en artiesten nodig hebben en kunnen we hen als bank én als partner beter van dienst zijn. 

We ondersteunen jong talent in de ontwikkeling tot professional, we begeleiden hen op het toppunt van hun carrière en ook nadien blijven we hen coachen. We richten ons daarbij op de specifieke noden van deze special careers en kunnen rekenen op de ervaring van ex-profvoetballers en bankiers Piet den Boer en Tim Smolders.

Wij begeleiden en ondersteunen u tijdens elke fase van uw carrière, zodat u steeds doordachte financiële beslissingen neemt.

Financieel plan voor elke fase

Fase 1: van talent tot professional

U focust zich 100% op het uitbouwen van uw carrière. U heeft weinig tijd en uw vermogen is (nog) beperkt.

Fase 2: van professional tot kampioen 

Uw carrière gaat als een speer. Uw inkomen stijgt snel. U denkt na over het verdere verloop van uw carrière en begint met het opzij zetten van vermogen.

Fase 3: van kampioen tot beroemdheid

U bent een ster, maar sterren stralen niet voor eeuwig. U denkt na over uw toekomst. Wij beheren uw vermogen zodat u ook na uw carrière niet hoeft in te leveren op uw levensstandaard.

Fase 4: 2de carrière 

Ook tijdens een tweede, alternatieve carrière kan u succesvol zijn. Toch houdt u er best ook rekening mee dat uw vermogen kan afnemen.

Contact

Contact