Special Careers: Entertainment

Entertainment

ABN AMRO ondersteunt “special careers” als Partner van de Toekomst.


Als Partner van de Toekomst willen we actief meebouwen aan een beloftevolle toekomst voor mens en maatschappij. We ondersteunen jong talent, we begeleiden hen op het toppunt van hun carrière en ook nadien blijven we hen ondersteunen.

Omdat elke carrière uniek is, zeker in de entertainmentwereld, stemmen wij onze adviezen af op uw persoonlijke situatie. De ABN AMRO Sports & Entertainment Desk heeft de voorbije 13 jaar internationaal meer dan 1.000 professionals binnen de sport- en entertainmentwereld op financieel gebied begeleid.

Met de kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, kunnen wij u helpen de juiste keuzes te maken.

Wij begrijpen immers wat een carrière als model, DJ of artiest allemaal vereist. Wij weten hoe groot de druk op de bühne kan zijn. En wij kennen de financiële behoeften van iemand in uw positie. Daarom zorgen we ervoor dat uw financiële zaken de aandacht krijgen die ze verdienen. Op elk tijdstip en overal. Zodat u zich voor de volle honderd procent op uw werk kunt concentreren. Een geruststellende gedachte.

Wij begeleiden en ondersteunen u tijdens elke fase van uw carrière, zodat u steeds doordachte financiële beslissingen neemt.

Financieel plan entertainment

Fase 1: van talent tot persoonlijkheid

U focust zich 100% op het uitbouwen van uw carrière. U heeft weinig tijd en uw vermogen is (nog) beperkt.

Fase 2: van persoonlijkheid tot beroemdheid 

Uw carrière gaat als een speer. Uw inkomen stijgt snel. U denkt na over het verdere verloop van uw carrière en begint met het opzij zetten van vermogen.

Fase 3: van beroemdheid tot ster 

U bent een ster, maar sterren stralen niet voor eeuwig. U denkt na over uw toekomst. Wij beheren uw vermogen zodat u ook na uw carrière niet hoeft in te leveren op uw levensstandaard.

Fase 4: Nieuwe plannen 

Ambieert u een tweede, alternatieve carrière? Ook dan kan u succesvol zijn. Toch houdt u er best ook rekening mee dat uw vermogen kan afnemen.

Contact

Contact