Premium Banking

premium banking

Een vertrouwd team van financiële experts

Welkom bij Premium Banking! U heeft uw vermogen met zorg opgebouwd, en u bent op zoek naar een betrouwbare partner om dat vermogen veilig te beheren. U wenst over uw financiële zaken van gedachten te wisselen met experts ter zake. U wilt advies, of u wilt het beheer van uw vermogen in handen geven van professionals. 

Beleggen zonder zorgen voor morgen

Beleggen én tegelijkertijd kostbare tijd besparen. Klinkt dat als muziek in uw oren? Kiezen voor Comfort Invest is kiezen voor uw gemoedsrust. U hoeft namelijk zelf geen expert te zijn om te profiteren van de voordelen van beleggen. 

Beleggingsadvies en Vermogensbeheer

Met ons Expert Team kunt u rekenen op een professionele en continue dienstverlening. Onze medewerkers luisteren naar uw vragen en wensen, en staan u bij op het vlak van beleggingsadvies en vermogensbeheer.

Meer over beleggen bij ABN AMRO

Vermogens- en successieplanning

Ook als  u vragen heeft omtrent de overdracht van uw vermogen naar de volgende familiegeneraties, kunt u bij ons terecht. Onze juridische en fiscale experts werken een gerichte vermogens- en successieplanning uit, op maat van uw situatie.

Meer over vermogens- en successieplanning

Wilt u liever uw bankzaken van op afstand te regelen, op een tijdstip dat u best uitkomt? Dat kan via web-vergaderingen met uw bankier en via onze online seminars.