Webinar over duurzame innovaties

News item -

Vraagt u zich ook soms af hoe de welvaart van een steeds groeiende wereldbevolking op peil gehouden kan worden, en hoe dit op een duurzame manier kan gebeuren? En wil u weten hoe u als belegger hierop kan inspelen? Bekijk dan het online seminar over “Duurzame Innovaties” van Edith Thouin.

door Edith Thouin, Hoofd Themaresearch

Vraagt u zich ook soms af hoe de welvaart van een steeds groeiende wereldbevolking op peil gehouden kan worden, en hoe dit op een duurzame manier kan gebeuren? En wil u weten hoe u als belegger hierop kan inspelen? Bekijkt u dan het online seminar over “Duurzame Innovaties” van Edith Thouin.

In dit webinar spreekt zij over innovaties die efficiënte en duurzame oplossingen bieden aan de uitdagingen waar onze samenleving en onze planeet voor staan. U zal meer te weten komen over technologische innovaties gericht op internetapplicaties, gezondheidszorg, landbouw, energievoorziening en robotisering. Uit haar betoog zal u begrijpen dat vooral Westerse bedrijven, maar in toenemende mate ook spelers uit opkomende markten hiervan profiteren.

Bekijk hier de opname van het webinar van 22 oktober 2014. 

Delen