Welkom op de vernieuwde site van abnamroprivatebanking.be!

News item -

Vanaf 7 oktober zit onze website in een nieuw jasje. Dankzij een beperkt aantal wijzigingen vindt u voortaan makkelijk uw weg in het aanbod van ABN AMRO Private Banking België.

Wat verandert er voor u?

New designDe belangrijkste verandering is dat de knop "online banking" er wat anders uitziet. U vindt de knop nog steeds rechtsboven, maar er zit niet langer een goud kader omheen. Aan de online banking applicatie zelf verandert er niets.

New online banking button

Daarnaast werden de pagina's overzichtelijker ingedeeld, en hebben we de lettertypes vergroot.

We zijn benieuwd wat u van onze nieuwe site vindt. Laat het ons weten op privatebanking@be.abnamro.com.

Hoe weet u zeker dat u zich op de vertrouwde ABN AMRO website bevindt?

Als u inlogt op online banking, gaat dat automatisch via een beveiligde internetverbinding. Fraudeurs kunnen proberen de beveiliging te omzeilen door u naar een nepwebsite te leiden. Typ zelf 'https://www.abnamro.be of 'https://www.abnamroprivatebanking.be' in in de adresbalk van uw browser. Klik niet op een link die u bijvoorbeeld in een e-mail ziet. Zo weet u zeker dat u naar de juiste website gaat.

  • Controleer of het internetadres met https:// begint. De 's' staat voor 'secure' (=beveiligd). Staat er alleen 'http' (zonder 's') dan is de internetverbinding niet beveiligd. Stop dan met online banking en neem contact met ons op.

  • Is het adres van de ABN AMRO website juist gespeld? Criminelen kunnen misleidende websites bouwen met een net iets andere naam, zoals abnarmo.be in plaats van abnamro.be.

  • Wanneer u inlogt op Online Banking zorgen wij dat u een veilige verbinding heeft. U kunt dat controleren door te kijken of u het slotje ziet. U ziet het slotje vaak naast of voor de adresbalk boven in het scherm. Als u op het slotje klikt, ziet u de naam van de bank. Ziet u het slotje niet of ziet de naam van de bank er anders uit? Dan is de verbinding niet veilig. Stop met online banking en neem contact met ons op.

Meer informatie over veiligheid > 

Delen