Senior Private Banker Piet den Boer op Kanaal Z over het boek 'Sporthelden met een beperking'

News item -

Dinsdag 5 januari heeft Piet den Boer een interview gegeven op Kanaal Z over het boek 'Sporthelden met een beperking'.

Tijdens het interview komt ABN AMRO aan bod als een van grootste sponsors van het boek en vanwege haar bijdrage aan de G-sport.  Op deze wijze geeft ABN AMRO als Partner van de Toekomst  een duwtje in de rug aan (G-)sporters in Vlaanderen die hun talent willen ontdekken en ontwikkelen. Zo draagt de bank bij aan een betere toekomst voor deze G-helden.

Over het boek

In dit boek staan tal van G-helden centraal en brengen hun boeiend verhaal. Stuk voor stuk G-atleten die met passie sporten en die vooral laten zien dat je ook met een handicap gewoon kunt sporten. Topfotograaf Henk Van Cauwenberghe portretteerde de G-atleten, ex-voetballer en G-sportfondsambassadeur Piet den Boer nam persoonlijk de interviews af. Schrijver Raf Willems hield de pen vast.

G-sportgala

Naar aanleiding van dit boek organiseerde ABN AMRO op 27 november 2015 en in samenwerking met de Provincie Antwerpen een G-sportgala. Hierbij werd het  boek ‘Sporthelden met een beperking’ voor het eerst gepresenteerd. De 40 hoofdrolspelers uit het boek waren hier uiteraard als eregast bij aanwezig.

Boek bestellen

De 1e oplage van dit bijzonder boek was binnen 1 week uitverkocht. Een 2e oplage wordt gedrukt. Interesse? U kunt het boek bestellen op de website van het G-sportfonds

Kanaal Z Expert

Bekijk hier de aflevering van Kanaal Z Expert.

  

Delen