Privéleningen

Als ondernemer, internationale burger of privépersoon kunt u een hoger rendement behalen als u een privélening afsluit. ABN AMRO Private Banking helpt u om uw beleggingsportefeuille uit te breiden door meer uit uw beleggingen te halen, en niet door ze op te splitsen. We geven u ook het nodige deskundige advies om bedrijfsactiviteiten te financieren, vastgoed te verwerven en luxegoederen aan te kopen.

Lombard


Om te profiteren van beleggingsopportuniteiten moet u toegang hebben tot krediet. Wanneer het u uitkomt.
Als u fondsen hebt die als onderpand kunnen dienen, zoals aandelen of obligaties met vaste rente, dan kunt u een Lombard-lening afsluiten aan een competitieve rentevoet.
Door uw activa goed te benutten, kunt u ingaan op interessante beleggingsopportuniteiten. Om meer rendement te behalen en uw vermogen te verhogen. Om uw portefeuille uit te breiden en te diversifiëren. En om te voorkomen dat uw bestaande beleggingen ongewild worden stopgezet. U kunt terecht bij de kredietexperts van ABN AMRO Private Banking voor het juiste advies en kredietoplossingen op maat.

Luxe


Als u een luxegoed wilt kopen, zoals een jacht, een privévliegtuig of een huis in het buitenland, dan praten wij graag met u over de financiering.
Luxegoederen zijn belangrijk om in uw vrije tijd volop te genieten. Denk maar hoe leuk het is om te gaan zeilen en vrienden te ontvangen op uw jacht. Of om in alle comfort met uw eigen vliegtuig te vliegen, wanneer u wilt en waarheen u wilt. Of om er tussenuit te knijpen naar uw huis in het buitenland. Bij ABN AMRO Private Banking bieden we u kredietoplossingen op maat, zodat u op een verstandige manier luxegoederen kunt aankopen, zonder beleggingen te moeten stopzetten. 

Business


Nieuwe opportuniteiten financieren
Als ondernemer bent u voortdurend op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Voor uw bedrijf, voor uzelf en om te investeren. Heeft u een businessidee? Praat met ons over uw financieringsmogelijkheden.
Bij ABN AMRO Private Banking bieden we ondernemers financieringsoplossingen op maat aan. Zo kunt u investeren in nieuwe activiteiten, uw bedrijfsstrategie diversifiëren of een deel van uw bedrijfsactiva omzetten voor persoonlijk gebruik. Wij geven u degelijk en professioneel advies. Via één enkele contactpersoon zodat u en uw bedrijf zo weinig mogelijk hinder en tijdverlies ondervinden

Maak een afspraak