ABN AMRO kredietkaart

Voor haar kredietkaartservices doet ABN AMRO Bank België beroep op haar partner Catella Bank S.A., een gerenommeerde Luxemburgse bancaire dienstverlener die een totaalservice aanbiedt voor private en corporate banking.

Dienstenpakket ABN AMRO kredietkaart

ABN AMRO biedt 2 soorten kredietkaarten aan: Silver & Gold. Elk van deze kaarten heeft een eigen servicepakket, met als algemene diensten:

De kaartspecifieke dienstverlening vindt u in de verschillende brochures:

Aanvraagformulier ABN AMRO kredietkaart

Als ABN AMRO klant heeft u de mogelijkheid om een ABN AMRO kredietkaart aan te vragen. Dit gebeurt via een aanvraagformulier. Uw vertrouwde relatiemanager vertelt u met plezier meer over de services van de ABN AMRO kredietkaarten. Op ABN AMRO Today geeft Jürgen Ruytings (Director Private Banking "Antwerpen en Hasselt") u alvast een woordje uitleg.

U kunt het aanvraagformulier hier downloaden:

Credit Card aanvraag SILVER

Credit Card aanvraag GOLD / Credit Card extra aanvraag GOLD

Credit Card aanvraag STAFF


U vindt hier ook een lijst met veelgestelde vragen die u kunt raadplegen.

 

Online kredietkaartplatform

Als ABN AMRO-kaarthouder kunt u uw account online beheren, SMS-waarschuwingen instellen, uw saldo controleren, transacties bekijken, of uw afschriften afdrukken via Capitol Service. Dat is ons snelle, handige, veilige en beschermde online accountmanagementsysteem voor smartphone, tablet of pc.

U vindt het online kredietkaartplatform op https://www.capitolcards.com.

U kunt er onder andere:

Helpdesk ABN AMRO kredietkaart

Als u in het bezit bent van een ABN AMRO Kredietkaart kunt u rekenen op een gespecialiseerde helpdesk die u de nodige ondersteuning biedt in geval van diefstal, verlies of technische problemen. Dit is uw eerste aanspreekpunt in geval van problemen. De helpdesk is bereikbaar op het nummer 00352/35.55.53 en staat 365 dagen per jaar, 24/7 klaar om u bij te staan indien nodig. Deze helpdesk vervangt de volledige dienstverlening van Card Stop.

Helpdesk

Nodige informatie in geval van blokkering: