Open Architectuur

Onze adviezen en beslissingen in het beheer van uw vermogen zijn gebaseerd op het principe van Open Architectuur. De selectie van fondsen is in handen van een team van experten.

Sinds 1998 heeft ABN AMRO Investment Solutions een zeer ruime expertise opgebouwd op het gebied van het selecteren van de best-gepositioneerde fondsen in een universum van wereldwijd bekende fondshuizen, inclusief grote ‘niche’ fondshuizen. 

De selectie van uw fondsen in handen van een team van experten 

De selectie van fondsen wordt toevertrouwd aan dochteronderneming ABN AMRO Investment Solutions, het expertisecentrum voor multi-management in Parijs en Amsterdam. Een team van meer dan 40 specialisten verspreid over Parijs en Amsterdam volgen het wereldwijde aanbod van alle beleggingscategorieën op de voet. 

Met een mix van kwantitatieve en kwalitatieve criteria bouwen zij een sterk en robuust investeringsproces uit, gericht op de selectie van de beste fondsen. 

Teneinde de vinger aan de pols te houden, bezoeken zij jaarlijks gemiddeld 1000 fondsmanagers. Hun competentie ligt op verschillende vlakken: 

Maak een afspraak