Gestructureerde producten

Beleggingsproducten op maat

Wilt u graag beleggen in op maat ontwikkelde producten? Die rekening houden met uw financiële beperkingen en die een hoger rendement bieden?

Met de gestructureerde producten van ABN AMRO Private Banking kunt u die wens waarmaken. We stemmen onze producten af op zo goed als elk risico/rendement-profiel, of u nu geïnteresseerd bent in een belegging met gegarandeerd kapitaal of een volledig speculatieve belegging. We verlenen u toegang tot elke markt en elke activaklasse, waaronder aandelen, rentevoeten, forex, dual currency deposits (DCD's), indexcijfers, grondstoffen, hedgefondsen en conventionele fondsen. Dankzij onze open architectuur kunt u beschikken over de allerbeste dienstverleners die gebruikmaken van geavanceerde oplossingen.

> Overzicht gestructureerde producten onder het moratorium​ (PDF 115 KB) (pdf)

Over de Dual Currency Deposit (DCD)

Een Dual Currency Deposit of DCD is een kortlopende investering die beleggers de mogelijkheid biedt om van een substantieel hoger rendement te genieten bij matige wisselkoersschommelingen. Het is zeer geschikt voor beleggers met een vermogen in meer dan één valuta, met investeringsplannen in een vreemde valuta, of met een duidelijke valutavisie.

Meer informatie over DCD vindt u in onze informatiebrochure​ (PDF 184 KB).

Maak een afspraak